Lang leve bio!

Bioliefhebbers, hou jullie klaar, want vandaag gaat de tweede editie van de bioweek van start. Een hele week lang zullen er in verschillende Vlaamse dorpen en steden activiteiten georganiseerd worden om deze gezonde voedingsvorm te promoten.

Omdat de bioweek vorig jaar een succes was, besloot de initiatiefnemer BioForum Vlaanderen om in 2012 opnieuw een bioweek te organiseren. Vandaag is het eindelijk zover: de tweede editie van de bioweek gaat officieel van start.

Tien dagen lang kan je in alle Vlaamse provincies deelnemen aan allerlei kookworkshops, proeverijen, fietstochten, opendeurdagen en boerderijfeesten. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Jong, oud, bioliefhebber of niet. Iedereen is welkom! Op de onderstaande site kan je ontdekken welke activiteiten er in jouw buurt georganiseerd worden.

Site: www.biomijnnatuur.be/bioweek2012/eropuit

Wie vandaag al op ontdekkingstocht wil gaan, kan naar Hasselt trekken. Vandaag is deze Limburgse stad voor één dag de bio-hoofdstad van Vlaanderen. Er valt heel wat te beleven. Biobedrijven uit het hele land brengen hun kwaliteitsproducten mee naar de stad zodat je ervan kunt proeven, er is kinderanimatie voorzien en er is een zomerbar-voor-één-dag. Verder kan je ook een professioneel barbecueteam van Weber aan de slag zien. De activiteiten lopen van 11u00 tot 16u00.

De bioweek vindt plaats van 2 juni tot 10 juni. Voor meer informatie: www.biomijnnatuur.be/bioweek2012/home

Partner Content

Gesponsorde content