Nieuw online magazine voor foodies

Wat maakt lekker eten nog aantrekkelijker? De presentatie natuurlijk! En hoe doe je dat? Door middel van oogverblindend smakelijke foto's bijvoorbeeld. Vaardigheden die foodblogster Marta Majewska maar al te goed beheerste vooraleer ze haar eigen online foodmagazine Luscious oprichtte.

Vier jaar geleden startte de Belgische Marta Majewska haar blog princessmisia.com. Haar liefde voor lekker en gezond eten, maakten van de blog al snel 1 van de populairste foodblogs van België. 

Dat succes leidde ertoe dat Martha besloot een stapje verder te gaan. Recent lanceerde ze de eerste editie van het online foodmagazine Luscious, dat vier keer per jaar gratis zal worden gepubliceerd op ISUU en boordevol smakelijk uitziende seizoensgebonden recepten staat. Niet alleen bedenkt Martha zelf de recepten, ze neemt ook nog eens de gehele styling en fotografie voor haar rekening. Samen met vormgeefster Ewelina Bocian leidt dat tot een bijzonder smaakvol magazine, waarvan je zou wensen dat je er écht kon doorbladeren.

De eerste editie kan je alvast hier inkijken.
De wintereditie vind je hier.

Partner Content

Gesponsorde content