Home Lifestyle Food Njam!, het nieuwe kookmagazine met Feeling, is er weer!

Njam!, het nieuwe kookmagazine met Feeling, is er weer!

De jongste editie van het culinaire magazine Njam! is vanaf 27 juli overal te koop. De gelijknamige digitale tv-zender Njam! en Feeling sloegen de handen in elkaar om het allerbeste op gastronomisch vlak voor u te selecteren. Njam! is hét magazine voor iedereen met een passie voor koken en lekker eten. Met veel recepten van Vlaamse topchefs, verfijnd en toch […]
De jongste editie van het culinaire magazine Njam! is vanaf 27 juli overal te koop. De gelijknamige digitale tv-zender Njam! en Feeling sloegen de handen in elkaar om het allerbeste op gastronomisch vlak voor u te selecteren.
Njam! is hét magazine voor iedereen met een passie voor koken en lekker eten. Met veel recepten van Vlaamse topchefs, verfijnd en toch toegankelijk voor iedereen. En we kijken ook naar het buitenland voor culinaire  ontdekkingen. Njam! is een genietblad met alle info die foodies interesseert: events, producten, trends…
Njam! brengt de kookkunsten en expertise van bekende topchefs bij u thuis, nodigt u uit op creatieve, culinaire ateliers, zet (h)eerlijke producten in de kijker en ontkurkt de perfecte wijn bij elk gerecht. De tweede editie van Njam! ligt nu in de winkel.
In dit nummer bereidt Peter Goossens kruidengerechten,  verklapt Roger van Damme de beste adresjes voor zoetebekken en bereidt Manuel Wouters sexy summer cocktails voor Ilse De Meulemeester. Al hun inspirerende recepten vindt u in Njam! het nieuwe kookmagazine met feeling!