Home Lifestyle Food Pop-up bar met gepersonaliseerde cocktails

Pop-up bar met gepersonaliseerde cocktails

Pop-up bar met gepersonaliseerde cocktails

Voor een gepersonaliseerde cocktail 'shaken and stirred' door de bartender van de sterren, Henry De Rudder, moet je bij Café de Paris in Antwerpen zijn.

Het jonge, West-Vlaamse talent Henry De Rudder is (voorlopig) nog relatief onbekend in de België, maar internationale sterren als Nicholas Cage en Johnny Depp kennen zijn geheim. De economiestudent volgde zijn droom en ging in de leer bij Esther Mendoza, dé vrouwelijke referentie als het op cocktails shaken aankomt. De uiteindelijke doorbraak van Henry De Rudder kwam in The American Bar van het Londense Savoy Hotel. Tien jaar lang maakte hij er duizenden cocktails en leerde er de kneepjes van het vak.

Ice

 

 

 

 

 

Cocktails op maat

Vandaag kunnen ook wij proeven van de drankjes van deze wonderboy. Sinds 27 februari mixt hij elke donderdagavond vanaf 16u cocktails in Café de Paris in Antwerpen. De drankjes van Henry De Rudder worden gekookt (!) en aangepast aan de specifieke wensen, karaktereigenschappen, smaken,… van de klant. Op die manier zet Henry zich af tegen de heersende trend in cocktailland die het voor iedereen mogelijk maakt om thuis zijn eigen drankenmix te bereiden.

cocktail

 

 

 

 

 

Café de Paris
Amerikalei 85
2000 Antwerpen