Home Lifestyle Food Restaurantervaring in volle vlucht dankzij Peter Goossens

Restaurantervaring in volle vlucht dankzij Peter Goossens

Restaurantervaring in volle vlucht dankzij Peter Goossens

Vanaf december worden passagiers die naar Afrika of de VS reizen in Business Class bij Brussels Airlines verwend. Zij gaan namelijk kennis maken met de Belgische gastronomie door niemand minder dan chef-kok Peter Goossens.

De Njam-chef, met 3 Michelinsterren en nummer 1 restaurant in de wereld Hof Van Cleve, heeft 6 menu's bedacht voor al de fijnproevers aan boord. De maaltijden gaan niet door de chef-kok zelf bereid worden. Chefs Geert Van Hecke (Karmeliet**) en Pierre Résimont ( L'Eau Vive***) gaan de passagiers verwennen met hun kookkunsten.

Peter Goossens voor Brussels Airlines

Oost-Vlaamse identiteit

De menu's bestaan uit Oost-Vlaamse streek- en seizoensproducten, van gerookte makreel tot haas, vermengd met een Belgische touch. Om de internationale passagiers nog meer met België kennis te laten maken heeft de chef ook 6 Oost-Vlaamse bieren geselecteerd. En voor de snoepers zullen er ook Belgische pralines aangeboden worden (die kunnen gewoon niet achterwege blijven!).

Menu van Peter Goossens voor Brussels Airlines

Zin gekregen om naar de VS of Afrika te gaan ( stiekem enkel om de heerlijke menu's uit te proberen)? Surf dan naar Brussels Airlines voor alle info.