Home Lifestyle Food Roze macarons voor Pink Ribbon

Roze macarons voor Pink Ribbon

Roze macarons voor Pink Ribbon

Een pakje heerlijke macarons van d’Haubry kopen, is één van de manieren om je steun te betuigen aan het Pink Ribbon fonds tegen borstkanker. Het Pink Ribbon Magazine, dat Feeling-abonnees deze maand bij Feeling vinden,  besteedt elk najaar extra aandacht aan borstkanker, met tal van getuigenissen en reportages. Dé manier van Sanoma Media Belgium, uitgever van […]
Een pakje heerlijke macarons van d’Haubry kopen, is één van de manieren om je steun te betuigen aan het Pink Ribbon fonds tegen borstkanker. Het Pink Ribbon Magazine, dat Feeling-abonnees deze maand bij Feeling vinden,  besteedt elk najaar extra aandacht aan borstkanker, met tal van getuigenissen en reportages. Dé manier van Sanoma Media Belgium, uitgever van vrouwenbladen, om zijn verantwoordelijkheid in de strijd tegen borstkanker op te nemen.
Maar u kunt ook iets doén om andere vrouwen te helpen. Pink Ribbon Magazine selecteerde een aantal producten, die u in de winkel koopt of op de Pink Ribbon website kunt bestellen. Daarmee verwent u  uzelf en steunt u ook de strijd tegen borstkanker. Zelfs naar een song luisteren kan helpen! Want ook Roel Vanderstukken zet zijn schouders onder het project, en bewerkte een song voor Pink Ribbon én voor zijn moeder, bij wie borstkanker is vastgesteld.  (more…)