Topadresje in Londen: Towpath Café

Plan je binnenkort een trip naar Londen?  Bezoek voor een ontspannende en lekkere lunch dan zeker het Towpath Café in Hackney, even buiten het centrum van Londen. We ontdekten het adresje bij toeval op een recente citytrip, en waren meteen verliefd op het concept en de omgeving. 

Wat ooit een kleine inham aan de achterkant van een oud warenhuis was, werd door uitbater en foodfotograaf Jason Lowe en zijn echtgenote, foodcriticus Lori Di Mori, met een minimum aan middelenomgetoverd tot een gezellige, bohémien ingerichte lunchruimte die uitgeeft op het Regent's kanaal.

Let op: Op regenachtige dagen blijft er van de unieke atmosfeer van het café, dat het vooral van z'n terras moet hebben, niet veel over, maar op droge en zonnige dagen is het er werkelijk een klein, verborgen paradijs. Het Towpath Café is echt een incrowd-adres: het heeft geen telefoonnummer of website, en je raakt er eigenlijk nog het makkelijkst te voet of met de fiets.

Op het menu staan een beperkt aantal keuzes, maar toch kan je er zowel aanschuiven voor een ontbijt, een lichte lunch of een dessert met koffie en/of thee.

Towpath Café – Regent's Canal towpath, 
between Whitmore Bridge and Kingsland Road Bridge
Open van maart tot november.
Meer info: www.timeout.com/london/restaurants/towpath

(IDP)

Partner Content

Gesponsorde content