Veggiepower tijdens de Gentse Feesten

Van 18 tot 27 juli wordt Gent naar jaarlijkse gewoonte omgetoverd tot een bruisende festivalstad. Naast de zuiderse optredens kun je tijdens de Gentse Feesten ook genieten van marktkraampjes en culinaire hapjes. Zo verandert het Veggiehuis 10 dagen lang in een pop-uprestaurant!

De Gentse Feesten beloven weer geweldig te worden. En na een plantaardig opkikkertje van het Veggiehuis, kun je met nieuwe veggiepower in het feestgewoel duiken.

Gentse Feesten

EVA en PreLovedFoods bundelen namelijk hun krachten en verleiden je met lekkers. Vorig jaar verhuisde EVA naar een nieuw pand in de Steendam in Gent. Nu wordt het gerenoveerde herenhuis in de binnenstad ten volle benut tijdens de Gentse Feesten, want de benedenverdieping wordt ingepalmd door PreLovedFoods. Zij verwennen lichaam en geest met hun culinaire creaties. Zo zie je maar dat feesten ook gezond kan zijn! En terwijl je beneden zit te smullen, werkt het EVA-team in de kantoorruimtes erboven vlijtig verder aan een meer plantaardige wereld.

Zomerse gerechten

PreLovedFoods is een jong bedrijfje, opgestart door Laurent en Barbara. Barbara is autodidact en Laurent leerde de kneepjes van het vak in Californië bij Matthew Kenney. Ze serveren frisse zomerse gerechten, volledig plantaardig en biologisch . De kleuren en smaken spatten bijna van je bord. Alles wordt gemaakt met verse en lokale producten. Er is trouwens ook take-away, in biologisch afbreekbare bakjes en bestek. PreLovedFoods verzorgt ook workshops, catering en ze maken en verkopen zelf plantaardige kaas.

Ben je benieuwd?

Kom dan zeker langs tijdens de Gentse Feesten van 18 tot 27 juli, het pop-uprestaurant is dan iedere dag open van 15 uur tot middernacht .  
Het Veggiehuis vind je op Steendam 84, 9000 Gent.

Partner Content

Gesponsorde content