Advertorial

Een kopje koffie: het heerlijke ochtendritueel van Milkywaysblueyes

In samenwerking met Philips

Content creator, onderneemster, master in de rechten ... De 26-jarige Claire Marnette – alias Milkywaysblueyes – is van verschillende markten thuis. De influencer deelt haar dagelijkse bezigheden op Instagram, goed voor meer dan 215.000 volgers.

Ze beschrijft zichzelf als “een naturelle, optimistische en een beetje zotte meid”. In een vrolijke bui ontvangt ze ons op haar kantoor, gelegen in een prachtig appartement. Samen met haar team creëert ze content voor merken, schrijft ze artikels voor haar blog en maakt ze video’s en foto’s voor haar sociale netwerken. Een mooi gevuld leven, waar de pandemie ook voor iets tussen zit … in positieve zin!

“Vroeger werkte ik voor 80% in het buitenland, ik was voortdurend onderweg ... Tot daar vorig jaar plots verandering in kwam.” Ze gooide het over een andere boeg en ging voor een meer lokale en ‘vaste’ uitvalsbasis. “En dat heeft mij goed gedaan! Ik vind mijn leven nu echt veel beter dan vroeger. Het was allemaal nogal oppervlakkig.” Door deze nieuwe aanpak had ze ook een aparte werkplek nodig, zodat haar drukke agenda haar persoonlijke ruimte niet zou overheersen.

Een nieuw evenwicht

Tijdens de lockdown is ze dus op zoek gegaan naar een ‘kantoor’, dat eigenlijk meer is dan dat: “Nu heb ik een dubbele thuis! Mijn kantoor, dat is mijn tweede thuis. Het is een soort cocon die ik zelf gecreëerd heb. Hierdoor kan ik werk en privé veel beter scheiden. Wanneer ik thuis ben, dan kan ik mij 100% focussen op mijn vriend, mijn kat …” Claire heeft een zeer druk bestaan. Daarom geniet ze des te meer van die heerlijke momenten om tot rust te komen en van haar omgeving te genieten: “Je interieur moet een weerspiegeling zijn van jezelf, met spullen die je doen denken aan fijne momenten of belangrijke mensen in je leven. Ik heb veel dingen die van mijn mama en mijn grootmoeder waren. En leuke hebbedingetjes van op reis. Wanneer ik ernaar kijk, dan krijg ik meteen een goed gevoel.” En als ze een dipje heeft? “Ik luister naar mijn playlist met liedjes waar ik vrolijk van word. Dan ben ik meteen weer in mijn nopjes!”

Coffee time

Claire heeft zich ook anders georganiseerd om van heerlijke momenten te kunnen genieten. “Ik begin de dag met een kop koffie, samen met mijn vriend. We drinken deze in bed of in de badkamer, terwijl hij zich scheert en ik mijn haar doe. Zo samen wakker worden, dat is een vast ritueel geworden. Vroeger had ik de gewoonte om later op te staan. Maar ik heb nu dus mijn levensritme aangepast, zodat we met zijn tweeën kunnen genieten van ons moment.”

Dat essentiële kopje koffie ‘s morgens geeft haar een kickstart van de dag. Sinds kort gebruikt ze de volautomatische espressomachine Philips LatteGo Series 5400 om haar favoriete kopje te zetten. Koffie drinken heeft voor Claire bovendien enkele speciale betekenissen: “Ik drink veel koffie, op vaste tijdstippen. Als ik ‘s morgens niet veel tijd heb en geen koffie met mijn vriend kan drinken, dan ben ik de rest van de dag niets waard! Bij mijn aankomst op kantoor neem ik een tweede kopje, als startschot van het tweede deel van de dag. Rond 16u30-17 uur drink ik nog een kopje, bij mijn vieruurtje. Ik ben op dat vlak echt een groot kind! Vieruurtjes zijn deel van mijn leven, en daar hoort een koffie bij. Die koffiepauzes zijn voor mij een moment om te ontspannen, om even op adem te komen. Ideaal zo naar het einde van de werkdag toe.” Ze houdt van “een vrij sterke koffie, zonder suiker, met een hoge intensiteit, vaak Italiaanse koffiesoorten”, maar heeft ook koffie met melk leren drinken (sojamelk, want ze is allergisch voor koemelk). Nieuwe gewoontes, nieuwe manieren om zich op de essentie te focussen … Claire geniet vandaag met volle teugen van de kleine dingen in het leven!

Ook zin om, net zoals Claire, bij je thuis te genieten van jouw favoriete koffie? Ontdek de Philips LatteGo Series 5400 volautomatische espressomachine, de perfecte bondgenoot voor al jouw dierbare koffiemomenten.

De belangrijkste kenmerken:
• De verschillende koffievariaties (12 verschillende soorten koffie!) met de perfecte temperatuur en smaak
• Het zijdezacht melkschuimlaagje op de juiste temperatuur met het LatteGo-systeem
• De gepersonaliseerde koffie aangepast aan jouw smaak, sla je favoriete instellingen op in een gebruikersprofiel
• De Latte-Go kan is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken
• De uitstekende koffiekwaliteit met vers gemalen koffiebonen

Puur plezier, voor elk moment van de dag!