Home Lifestyle Reizen 4 X logeren in Knokke
4 X logeren in Knokke

Nergens vind je zoveel chique winkels, een groot natuurdomein én zee zo dicht bij elkaar als in Knokke. En dat maakt Knokke net dat tikkeltje anders dan andere badplaatsen aan de Vlaamse kust.

De favoriete Feeling-adresjes voor een overnachting in Knokke, sommen we graag even voor je op.

Bea B&B

Bea b&B

Een nachtje in Bea B&B is er eentje om niet snel te vergeten. Gastvrouw Bea Mombaers richte deze intieme bed and breakfast in, met elementen uit haar eigen decoratiewinkel Items. Er zijn drie kamers in deze zwart geverfde villa, stuk voor stuk ingericht met veel oog voor detail. Hier de nacht doorbrengen, is niet goedkoop, wel onvergetelijk.

Kamers vanaf € 250
Konijnendreef 6, 8300 Knokke

B&B Grain de Sable

Grain de sable

De landelijke stijl van B&B Grain de Sable brengt je meteen in de juiste mood. Hosts Mike en Sandrine hebben twee charmante studio’s voor je ter beschikking. Beiden met ontbijthoekje, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Wanneer de zon achter de wolken komt piepen, wordt het ontbijt buiten geserveerd. Er staan ook twee fietsen voor je klaar, om Knokke in alle uithoeken te verkennen.

Kamers vanaf € 125
‘t Vaartje 30, 8300 Knokke

Maison du Nord

Maison du nord

Maison du Nord is een prachtige B&B, iets buiten het levendige centrum van Knokke. Zowel het strand, natuurdomein Het Zwin en het bruisende winkelcentrum bereik je na enkele minuten wandelen door het schilderachtige landschap. De villa heeft drie, zeer smaakvol ingerichte kamers. Dé ideale uitvalsbasis voor wie Knokke in al zijn schoonheid wilt ontdekken.

Kamers vanaf € 160
Platanen 16, 8300 Knokke

B&B De Tuinkamer

De Tuinkamer

Verscholen achteraan in de tuin, ligt De Tuinkamer, een studio voor levensgenieters! Bij de studio horen twee privéterrassen: twee plekjes dus om voluit te genieten. De Tuinkamer bestaat bijna volledig uit glas, waardoor er een enorm ruimtelijk gevoel is. Wie wil, kan zich ook later verwennen met een ontspannende massage of een fles champagne,… Wie zegt daar neen tegen?

Kamers vanaf € 99
Bremlaan 66, 8300 Knokke

Lees ook: