5 handige reisapps

Ga je binnenkort op reis? Download dan eerst deze 5 handige reisapps. Ze helpen je niet enkel bij het in de gaten houden van je vlucht, maar zelfs bij het inpakken of het zoeken van dat ene perfecte restaurant. Wat heeft een mens in deze hightech tijd nog meer nodig? Op vakantie gaan wordt pas echt genieten als je minder zorgen hebt.

FlightTrack

Volg je vlucht op een handige inzoombare map. Er staan bovendien in deze app ook informatie over je gate, eventuele vertragingen of zelfs afschaffingen van je vlucht. Zo weet je op voorhand waar je moet zijn in de luchthaven en kan je meteen naar de juiste plaats gaan. Beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone.

WeatherPro

Een handige app die jou het weerbericht geeft van meer dan 2 miljoen plaatsen wereldwijd. Zo weet je op voorhand welk weer je kunt verwachten op jouw bestemming. Je kunt bovendien zelfs de windsnelheid en vochtigheidsgraad checken. Beschikbaar voor iPhone, Android en Windows Phone.

XE Currency

Je hebt vele apps om wisselkoersen te berekenen, maar deze app is de enige die werkt met live wisselkoersen. Zo weet je dus exact hoeveel dollar of pond jouw euro waard is op het moment van omwisseling. Een echte aanrader voor op reis dus! Gratis beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone.

Packing Pro

Deze app helpt jouw bij het inpakken. Het enige wat je moet doen is ingeven naar waar je gaat en voor hoe lang. Hij zal vervolgens suggesties maken voor wat je zou moeten meenemen. Je kunt bovendien aparte lijstjes maken voor elk familielid. Vaarwel inpakstress! Beschikbaar voor iPhone.

TripAdvisor

De meeste reisgidsen schetsen een al dan niet te ideaal beeld van jouw vakantiebestemming. Kom te weten hoe de vork werkelijk in de steel zit met deze app vol echte recensies van mensen die in bepaalde restaurants, hotels, musea en veel meer zijn geweest. Zo weet je wat uiteindelijk echt de moeite is om te doen, en wat je beter links laat liggen. Beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone.

Partner Content

Gesponsorde content