5 x duizelingwekkende rooftop pools

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

 

Een ochtendduik met zicht op de skyline van NYC... dromen worden werkelijkheid. Na het zien van deze rooftop pools kan je niet anders dan je koffers pakken.

 

Secret Escapes is gespecialiseerd in betaalbare luxe vakanties en koos de meest spectaculaire rooftop pools uit. Van New York City to Londen en Bangkok, neem een duik in deze adembenemende pools with a view!

1. Gansevoort Park Avenue – New York City

new york

Geen betere plaats om te ontstressen in The Big Apple dan hier. Met een uitzicht op het Empire State Building zit je hier zowel in de winter als de zomer goed.

Bezoek hun website

2. The Okura Prestige – Bangkok

Bangkok

Na een dagtripje in deze warme Thaise stad, is er geen betere manier om af te koelen dan in het zwembad van dit hotel. Met een cocktail in je hand, ligt de wereldstad letterlijk aan je voeten.

Bezoek hun website

3. The Berkeley Hotel – Londen

Londen

Deze pool is gelegen in een van de meest prestigieuze neighborhoods van Londen: Knightsbridge. Relax en geniet van een prachtig uitzicht over de bruisende stad.

Bezoek hun website

4. Park Hyatt – Sydney

sydney

Een combo van sightseeing en ontspanning vind je op het dak van Park Hyatt. Het zicht op het wereldberoemde Opera House en een prachtige blik op de haven, maken van deze rooftop pool een unieke plaats.

Bezoek hun website

5. Grace Hotel – Santorini

MIRAMAR Crouesty

Hier kan je genieten van een prachtige zonsondergang vergezeld van champagnecocktails en exquise à-la-cartepoolbar gerechtjes. Waar kan ik boeken?

Bezoek hun website

Zot van zwembaden?

Indrukwekkend: dit is het grootste zwembad ter wereld
De vijf mooiste hotelzwembaden ter wereld
Vijf zomerse zwemplekken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content