Home Lifestyle Reizen 5 vijfsterrenhotel voor €150 of minder

5 vijfsterrenhotel voor €150 of minder

5 vijfsterrenhotel voor €150 of minder

Goed nieuws voor wie houdt van veel luxe tegen lage prijzen. Hotels.com zocht uit in welke wereldsteden je kunt baden in luxe, voor maar € 150 per kamer of minder! We inspireren je graag met onze 5 favoriete vijfsterrenhotels

1. Hotel aan de rivier

De luxe begint al wanneer een limo je van de luchthaven van Bangkok naar Shangri La Hotel brengt. Tropische zwembaden, weelderige tuinen en stijlvolle kamers, er is niets dat dit chique hotel niet heeft. Het restaurant serveert heerlijke Thaise gerechten, en ’s avonds sluit je de dag af met een zalige cocktail en een spectaculaire zonsondergang aan de Kings River.

Kamers vanaf € 150 voor 2 personen. Shangri La Hotel Bangkok 89 Soi Wat Suan Plu, New Road – Bangrak Bangkok 10500 – Thailand 

2. NY in Boedapest

Boscolo Residence in Boedapest is een exclusief hotel met 185 luxekamers die werden ingericht in eclectische stijl. Maar dé reden om een nachtje in dit hotel te overnachten is het New York Café, dat door sommigen het beste café van de wereld wordt genoemd! Geniet er van een lekker drankje in het imposante interieur dat tot 2001 nog toebehoorde aan de Hongaarse literaire meesters en poëten.

Kamers vanaf € 111 voor 2 personen. Boscolo Budapest Erzsébet krt. 9-11 – 1079 Boedapest 

3. Innerlijke rust

In het oude stadscentrum van Tallinn, kom je tot rust in Hotel Telegraaf. Onze aanrader is Elemis, de spa van het hotel waar je volop kunt genieten van deugddoende lichaamsbehandelingen. De receptie van de spa is verlicht met kaarsen om je al in de juiste stemming te brengen. Eerst vul je een persoonlijke vragenlijst in, zodat de therapeuten je een op maat gemaakte behandeling kunnen geven.

Kamers vanaf € 132 voor 2 personen. Hotel Telegraaf Vene 9 – 10123 Tallinn 

4. Poolse luxe

Vorig jaar nog stond H15 Boutique op de eerste plaats van Tripadvisors meest luxueuze hotels in Polen. Zoveel luxe, voor zo weinig geld, we kunnen het moeilijk geloven. Het is een klein hotel met 46 kamers en appartementen die sober maar chique zijn ingericht. Oranje, okergeel, groen of rood zorgen voor een warme toets. Blijf niet te lang in het zalige bed liggen, want vlakbij ligt het Koninklijk kasteel en het Oude Stadsplein.

H15 Boutique Kamers vanaf € 85 voor 2 personen. Poznanska 15 – 00-680 Warshau Polen 

5. Schoonheidsslaapje

Achter de historische gevel van het Hotel Kings Court in Praag, gaat een modern interieur schuil. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om het historische centrum van deze Gouden Stad te verkennen. Het hotel doet er alles aan om je dé beste nacht van je leven te bezorgen. Er werden speciale bedden en matrassen gemaakt, om er zeker van te zijn dat jij uitgerust en vol energie Praag kan verkennen.

Kamers vanaf € 130 voor 2 personen. Hotel Kings Court U Obecniho Domu 3 – Praag