5 x Brusselse luxehotels voor een prikje

De terroristische aanslagen en de sluiting van de luchthaven brengen het aantal toeristen in Brussel naar een dieptepunt. Dat voelen ook de Brusselse hotelketens. Uitbaters zijn genoodzaakt fikse kortingen aan te bieden. Een luxeweekend in Brussel heeft nu dan ook een aanzienlijk lager prijskaartje.

1. The Hotel Brussels

The Hotel Brussel

The Hotel is misschien wel het meest begeerde luxehotel van Brussel. Bekende gasten als John Kerry en Barack Obama brachten hier ooit een nachtje door. Vandaag geven ze een korting van maar liefst 32 procent. Ideaal als je altijd al eens wilde genieten van een panoramisch uitzicht tijdens je sauna sessie.

Tweepersoonskamer in The Hotel: 151 i.p.v. 222 euro

2. Hotel Pullman Brussels Centre Midi

Hotel Pullman

Dit klasse-hotel bevindt zich op het Victor Horta plein, vlakbij het Zuidstation. Voor reizigers die geïnteresseerd zijn in winkelen, musea en lekker eten is het nu het moment om er een kamer te boeken. Voor een tweepersoonskamer betaal je nu zelfs 42 procent minder.

Tweepersoonskamer in Hotel Pullman: 109 i.p.v. 189 euro

3. Radisson Blu Royal Hotel

Radisson Blu Hotel

Dit luxehotel met glazen koepel ligt op slechts vijf minuten lopen van de Grote Markt en de Nieuwstraat. De kamers en suites zijn ingericht in moderne stijlen zoals Urban Style, New York Mansion en Maritiem. Hiervan geniet je nu aan een voordeligere prijs.

Tweepersoonskamer in Hotel Pullman: 149 i.p.v. 179 euro

4. 9Hotel Sablon

9Hotel Sablon Brussel

9Hotel Sablon is gelegen in een rustige wijk, op 5 minuten van de Grote Markt en Manneken Pis. Een kamer boek je nu voor 109 in plaats van 249 euro. Voor een klasse-hotel, voorzien van een wellnessruimte met bubbelbad en Finse sauna, is dit erg goedkoop!

Tweepersoonskamer in 9Hotel Sablon: 149 i.p.v. 179 euro

5. Hotel des Galeries

Hotel des Galeries Brussel

Ook Hotel des Galeries, gelegen in het hart van het historisch centrum, laat haar prijzen fors dalen. De kostprijs van haar kamers in het midden van de stad, het hotel ligt op slechts 2 minuten wandelen van de Grote Markt, ligt nu 41 procent lager dan de normale prijs. 

Tweepersoonskamer in Hotel des Galeries: 130 i.p.v. 220 euro

Wil je jouw luxeweekend toch een beetje actief maken? Laat je dan betoveren door een architectuurwandelingen in Brussel of bezoek één van de prachtige designwinkels die onze hoofdstad rijk is.

Lees ook: 

Sofie Dumont's favoriete restaurants in Brussel

Onze 5 favoriete bagelbars in Brussel

5 x topadresjes voor een brunch in Brussel

Partner Content

Gesponsorde content