6 x de leukste hotels in Kopenhagen

Een citytripje naar Kopenhagen geboekt? Altijd een goed idee! Nu nog de perfecte slaapplek. Wij helpen je op weg en tippen vijf hotels waar je écht wilt overnachten.

Boektiekhotel Skt. Annæ

Boektiekhotel Skt. Annæ

Boektiekhotel Skt. Annæ

Boektiekhotel Skt. Annæ

Twee statige herenhuizen vormen samen boetiekhotel Skt. Annæ. Het is ideaal gelegen op een boogscheut van Nyhavn en Amalienborg. De parel van het hotel is het eigen restaurant: Format. De topkeuken wordt gerund door hetzelfde team als sterrenrestaurant Formel B.

KAMERS VANAF € 160 VOOR 2 PERSONEN, HOTELSKTANNAE.DK

Hotel Sanders

Hotel Sanders

Hotel Sanders

Hotel Sanders

Hotel Sanders is een absolute parel, het is niet voor niets dat reismagazine Condé Traveler het in zijn lijst heeft gezet van 77 beste hotels ter wereld. Het ligt op 200 meter van Nyhavn en is het uitgelezen plekje om tot rust te komen na een drukke dag citytrippen.

Kamers vanaf € 385 voor 2 personen, HOTELSANDERS.COM

SP34

Gallery image of this propertySP34

Hou je van Boho gezelligheid, dan is SP34 het hotel waar je moet zijn. Het ligt op wandelafstand van Stroeget, een van de leukste winkelstraten in in Kopenhagen. Schijnt de zon, dan geniet je op het prachtige dakterras van een lekker drankje en het uitzicht. Wat denk je van een lekkere porto of een organisch biertje, speciaal gebrouwd voor het hotel. Keer om 17 uur zeker even terug naar het hotel, want tussen 17.00 en 18.00 uur geniet je er van het wijnuurtje, absoluut de moeite waard!

Kamers vanaf € 190 voor 2 personen, BROCHNER-HOTELS.COM

Bella Sky

Bella Sky

Bella Sky

Bella Sky

Een erg groot hotel, dat mee het uitzicht van Kopenhagen bepaalde. Bella Sky is een architecturaal pareltje uit 2011 en is met zijn 814 kamers het grootste hotel in Scandinavië. Met de metro sta je op tien minuten in het centrum van Kopenhagen. De kamers zijn modern en hebben fantastische vergezichten. Neem zeker een kijkje op het dakterras, en geniet van 360° Kopenhagen.

Kamers vanaf € 221 voor 2 personen, ACBELLYSKYCOPENHAGEN.DK

Hotel Alexandra

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, slaapkamer en binnenHotel Alexandra

Hou je van vintage? Dan moet je gewoon naar Hotel Alexandra. Je voelt je hier even in een Deens interieur uit de jaren 50 of 60. Je vindt hier unieke stukken van Kaare Klint of Ole Wancher, gecombineerd met stoffen en decoratie om het helemaal af te maken.

Kamers vanaf € 137 voor 2 personen, HOTELALEXANDRA.DK

HOTEL CPH LIVING

CPH LivingHOTEL CPH LIVING

Waarom niet eens overnachten op het water? Dat kan bij Hotel Cph Living. Erg gezellig, en ongetwijfeld dé beste locatie in Kopenhagen, tussen Island Brygge en Christianshavn. De kamers zijn erg cozy, en bij mooi weer kun je zonnen op het dek.

Kamers vanaf € 185 voor 2 personen, CPHLIVING.COM

Meer hoteltips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content