Home Lifestyle Reizen 5 x hotels in Tel Aviv
5 x hotels in Tel Aviv

Tel Aviv is een bruisende metropool in kuststreek van Israël. Met als letterlijke vertaling ‘lenteheuvel’ kan dit niet anders dan een prachtige stad zijn. Eyecatchers zijn de oude stad Jaffa en kunstenaarswijk Neve Tzedek, om er maar enkele te noemen. In een stijlvolle stad moet je stijlvol logeren, ontdek daarom snel onze favoriete hotels in Tel Aviv.

1. The Varsano

The Varsano

In de prachtige Neve Tzedek buurt vind je het Varsano hotel. Waan je in je eigen droomhuis aan de Israëlische kust want alle suites zijn uitgerust met een slaap- en woonkamer, plus een keuken. Het honderd jaar oude gebouw is volledig opgeknapt en modern ingericht. Met zon, zee en strand op wandelafstand, is The Varsano het ideale hotel voor je vakantie in Tel Aviv.

2. The Savoy hotel Sea Side

The Savoy Sea Side Hotel

Voor een luie vakantie aan het strand, logeer je best bij het Savoy Sea Side Hotel. Met het strand op slechts enkele passen verwijderd, houdt niets je nog tegen om lekker te luieren. Zelfs in het hotel kun je genieten van zon, danzij het dakterras uitgerust met ligstoelen én een prachtig zicht op de Middellandse Zee.

Kamers vanaf € 193

3. The Alma Hotel and Lounge

Alma hotel & lounge

Het Alma Hotel and Lounge is ideaal gelegen in het hart van het stadscentrum van Tel Aviv, vlak naast de bruisende boulevard Rothschild. Het intieme hotel met slechts 15 kamers is de ideale plek voor een uitstekend verblijf. In het bekroonde restaurant Alma Lounge kun je heerlijk à-la-carte ontbijten én dineren.

Kamers vanaf € 257

4. The Shenkin Hotel

The Shenkin hotel

Het Shenkin hotel ligt in het centrum van Tel Aviv’s Witte Stad op een steenworp afstand van de populaire markt Shuk Ha’Carmel en Nachlat Binyamin – een arts & crafts fair. De kamers zijn strak en modern ingericht, met alle luxe om voor een relaxed verblijf.

Kamers vanaf € 162

5. The Alexander Tel Aviv Hotel

The Alexander hotel

Het luxueuze designhotel Alexander ligt vlak aan de zee. Alle suites zorgen voor een luxueus en comfortabel verblijf, maar vooral the beach penthouse springt in het oog. Deze luxesuite ligt op de bovenste verdieping, heeft een dakterras met panoramische vergezichten van de Middellandse Zee. Maar het allerleukste vinden wij toch je eigen jacuzzi op het dakterras!

Kamers vanaf € 261