Home Lifestyle Reizen 5 x logeren in Oostende
5 x logeren in Oostende

Enkele dagen aan zee doorbrengen, doet wonderen. En onze favoriete hoteladresjes in Oostende willen we graag met jullie delen.

Oostende, enige Belgische stad aan zee, is het hele jaar door een ideale uitwaaiplek. De toeristische site van Oostende werd onlangs vernieuwd, en nu zie je in een oogopslag wat er allemaal te beleven valt.

B&B Espace Divin

Espace Divin

Een adresje waar je je snel thuis voelt, is B&B Espace Divin van Isabelle en Thierry. Zij is interieurarchitecte, en dat zie je aan de prachtige, warme inrichting. Grote troef is dat deze B&B centraal gelegen is, vlakbij het Casino-Kursaal en de andere belangrijkste highlights van Oostende.

Kamers vanaf € 120
Madridstraat 10, 8400 Oostende

Guesthouse Eduard II

Guesthouse Eduard II

Achter de gevel van het prachtige art decohuis in de Ed. Decuyperstraat gaat een unieke B&B schuil: guesthouse Eduard II. De architect van dit gebouw is Andre Daniels, die ook het Thermae Palace Hotel mee vorm gaf. Er zijn twee kamers, beiden met zicht op de Wellington renbaan. En de zee… die ligt op 200 meter afstand te lonken.

Kamers vanaf € 100
Ed. Decuyperstraat 11, 8400 Oostende

Oesterhoeve

Oesterhoeve

Verblijf in de enige oesterkwekerij van het land bij de Oesterhoeve in Oostende. Deze logies ligt aan de rand van de stad, waardoor je gegarandeerd kunt genieten van een rustig verblijf. Je kunt er ’s avonds genieten van een heerlijk diner, natuurlijk met verse oesters en andere zeevruchten. Je zal er met veel plezier te horen krijgen hoe de oesterkwekerij in zijn werk gaat. Leerrijk en lekker!

Kamers vanaf € 90
Schietbaanstraat 84, 8400 Oostende

Velodroom43

Velodroom43

B&B Velodroom43 ligt – rarara – in de Velodroomstraat. Als je tijdens je verblijf zoekt naar kleinschaligheid en licht, dan is deze B&B wat je nodig hebt. Je slaapt in één van de twee kamers in een oud, maar gerenoveerd, herenhuis. ’s Morgens mag je je verwachten aan een mooi ontbijt in de ruimte ontbijtruimte. Ideaal om op krachten te komen voor een dagje Oostende.

Kamers vanaf € 115
Velodroomstraat 43, 8400 Oostende

Hotel Burlington

Burlington

De perfecte uitvalsbasis voor wie naar Oostende komt om te shoppen is Hotel Burlington. De Kapellestraat is namelijk dé winkelstraat van Oostende, met onder meer de nieuwe flagshipstore van Tommy Hilfiger. De kamers zijn sober, maar elegant. En ontbijten doe je met zicht op de jachthaven.

Kamers vanaf € 150
Kapellestraat 90, 8400 Oostende