5 x trouwen in het buitenland

Trouwen onder water, in een boeddhistisch klooster of midden in de Afrikaanse wildernis. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Feeling ging op zoek naar 5 originele huwelijksformules in alle uithoeken van de wereld.

1. Geef je ja-woord in een duikboot op Hawaii

Bezorgt de film ‘Runaway Bride’ je nachtmerries? Beperk het risico dat je liefste van het altaar wegloopt en trouw in een duikboot op ca. 40 meter diepte. De reis duurt 45 minuten en twintig gasten kunnen de ceremonie bijwonen. Bloemen, een musicus en een fotograaf zijn in de prijs inbegrepen. Houd je liever voet aan wal, dan kun je opteren voor een romantisch strandhuwelijk.
Meer informatie vind je hier.
 

2. Trouw in een boeddhistische tempel in Thailand

In een boeddhistische tempel trouwen kan op het Thaise eiland Koh Samui. Na de ceremonie, die door vijf monniken wordt geleid, word je uitgenodigd om een liefdesboom te planten en vogels vrij te laten. Foto’s worden genomen op een nabijgelegen idyllisch strand waar je ook nog wordt verwend met champagne en taart.
Meer informatie vind je hier.

3. Ga voor een ‘Out of Africa’-huwelijk in Kenia

Laat je inspireren door het huwelijksaanzoek van William aan Kate en kies voor een ‘Out of Africa’ huwelijk in het Severin Safari Camp in het Tsavo West National Park in Kenia. Hier trouw je op de top van een heuvel met prachtig uitzicht op de Afrikaanse savanne. Wil je daarna nog een weekje doorbrengen aan het strand, boek dan een kamer in de Severin Sea Lodge, gelegen aan Bamburi Beach nabij Mombasa.
Meer informatie vind je hier.
 

4. Neem de duik van je leven op Sint Maarten

Zijn jullie fervente en gecertificeerde duikers? Neem dan de duik van je leven tussen de mooiste koralen en kleurrijkste vissen van Sint Maarten. De duikuitrusting, het transport van en naar de duikplek, een fotograaf en een fles champagne zijn in het pakket inbegrepen. 
Meer informatie vind je hier.
 

5. Snel en wel bezegeld in Las Vegas, VS

Snel het bootje in? Het kan in Las Vegas, de ‘marriage capital of the world’. Hier is echt alles mogelijk! Van een ceremonie in Elvis-stijl in de Viva Las Vegas Wedding Chapel tot een stijlvol huwelijk in hotel Ravella at Lake Las Vegas. Alleen jouw fantasie bepaalt de grenzen!
Meer informatie vind je hier.
 
Trouwen in het buitenland? Hier vind je meer informatie over de formaliteiten.
 

Partner Content

Gesponsorde content