Home Lifestyle Reizen 5x logeren in De Haan
5x logeren in De Haan

Voor een prachtige vakantie moet je niet altijd het land verlaten. Onze eigen kust biedt tal van mogelijkheden voor een heerlijke tijd. Bijvoorbeeld in het rustige De Haan. Ontdek onze favoriete logeerplekjes.

Wie een rustig verblijf aan de Belgische kust zoekt, zit goed in de prachtige badplaats De Haan. Ontdek onze favoriete verblijfplekjes in het mooiste dorp aan zee.

Typisch Brits logeren

Hotel Duinhof

Stijlvol logeren in die typische Engelse cottage-stijl kun je in hotel Duinhof. Dit luxueuze landhuishotel heeft 12 gepersonaliseerde kamers, stuk voor stuk met exclusieve Engelste stofjes, antieke meubelen én een design inloopdouche. Aan luxe geen gebrek, want ook de sauna, het verwarmde zwembad en de gezellige Schotse bar dragen bij tot een perfect verblijf. Dineren kan bij het huisrestaurant Casanova, pal aan het strand.

Kamers vanaf €135

Leeuwerikenlaan 23, De Haan

Nostalgische noot

Het Zonnehuis

Wat in 1929 werd gebouwd als zomerverblijf voor een zekere generaal Timmerman is ondertussen uitgegroeid tot de prachtige B&B Het Zonnehuis. Dit imposante landhuis met open haarden en meubels uit de tijd van de generaal zorgen voor een nostalgische noot. In de grote tuin kun je heerlijk relaxen met het verwarmde zwembad als kers op de taart.

Kamers vanaf €135

Normandiëlaan 18, De Haan

Gezelligheid ten top

Hostellerie Astrid

Martine en Bert verwelkomen je graag in hun rustige en charmante hostellerie Astrid. Met rust en intimiteit op de eerste plek, zijn alle kamers uitgerust met een kingsize bed van hoge kwaliteit. Met wijnen vanuit heel de wereld is het genieten in hun eigen restaurant met topgerechten. Op het terras in de grote tuin kun je heerlijk genieten van cocktails en kleine hapjes.

Kamers vanaf €115 voor 2 personen

Astridplein 2, De Haan

Idyllisch toevluchtsoord

Romantik Manoir Carpe Diem

Dit viersterrenhotel is een idyllisch toevluchtsoord. Met vijftien charmante kamers wordt er vooral toegespitst op rust in deze villa. De rustieke inrichting van Romantik Manoir Carpe Diem brengt je onmiddellijk in relaxte mood. De mooie, grote tuin is de ideale plek om te ontspannen en bij mooi weer kun je een duik nemen in het zwembad.

Kamers vanaf €170 voor 2 personen

Prins Karellaan 12, De Haan

B&B vol geschiedenis

Chant d'Oiseaux

Deze prachtige villa Chant d'Oiseaux is in de originele ‘De Coene’-stijl gerestaureerd en wordt beschouwd als één van de best bewaarde particuliere art-deco interieurs uit de periode 1925 – 1930. De luxueuze en design gastenkamers bevinden zich op slecht één minuutje van het strand.

Kamers vanaf €120 voor 2 personen

Shakespearelaan 9, De Haan