6 redenen om naar Club Med Punta Cana te gaan

Wil je even helemaal tot rust komen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan is dit dé bestemming voor jou. Webredactrice Isaline kreeg de kans om de nieuwe Zen Zone van Club Med Punta Cana te testen, ofwel een stukje paradijs op aarde.

 

Dat de Dominicaanse republiek met zijn prachtige stranden, azuurblauwe zee en prachtige natuur (hallo palmbomen!) een droombestemming is, daar zijn we het over eens. Maar een verblijf in de nieuwe Zen Oasis van Club Med Punta Cana maakt een bezoek aan dit eiland een echte droom. Waarom? Wel hierom...

1. De nieuwe zen Oasis

Dit nieuwe gedeelte van het resort staat helemaal in het tekenen van relaxen én als dat hier niet lukt, dan lukt het nergens. Met de nieuwe Zen Lagoon pool van olympisch formaat (inclusief jacuzzi!), een prachtige tropische tuin en een eigen bar en lounge met verse smoothies en fruit, kom je helemaal tot rust. Bovendien is dit nieuwe deel van het resort een adults only zone.

2. De deluxe zen room

Rondom de nieuwe zen oasis werden ook 78 gloednieuwe luxe-kamers gebouwd, verblijven doe je in een van de huisjes met zicht op de tuin en het zwembad. De zen kamers zijn stijlvol ingericht door de Belgische interieur architect Gauth Guillaume.

Club Med Punta Cana

 

3. De L’Occitane Spa

Bij een relax-vakantie hoort natuurlijk ook een bezoekje aan de spa. Ook daarvoor zit hier goed met een van de grootste L’Occitane Spa’s ter wereld. Een massage aan het strand, genieten in de jacuzzi onder de sterrenhemel of een heerlijke voetbad en pedicure? Wij zeggen daar geen nee tegen.

Club Med Punta Cana

4. Activiteiten

Maak jij je hoofd liever leeg door een stevige sportsessie met personal trainer of een sessie yoga op strand met zicht op de glinsterende Caribische zee? Ook dat kan in het resort.

5. Creactive by Cirque du soleil

Mag het nog iets avontuurlijker? Dan zijn er Creactive by Cirque du Soleil-workshops. Tijdens je verblijf kan je leren aan een trapeze zwaaien, salto’s maken op een trampoline of jongleren.

6. De Restaurants

Dineren kan je in van de 3 restaurants in het resort. Twee hiervan hebben een buffet, één restaurant serveert à la carte je lunch of diner langs het water.

 

Prijzen en meer informatie vind je op de website van Club Med.

 

Fotospecial: Club Med Punta Cana

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content