6 x heerlijk logeren voor Moederdag

Op zoek naar een originele verrassing voor je mama, schoonmama of oma? Wij ontdekten de nieuwe website Bijzonderplekje.be, vol Europese, bijzondere logeeradressen, en vinden dit een schot in de roos! Relaxen, dineren en welness staan steeds centraal. Wij weten alvast waar naartoe op Moederdag, bekijk onze zes favorieten.

1. Rosier 10

Een prachtig herenhuis met vier uniek gedesignde gastenkamers in hartje Antwerpen. Het motto van gastvrouw annex interieurarchitecte Roxanne luidt als volgt: Your home in the great city of Antwerp. Meer info vind je hier.

sd

2. Studiomie

Origineel logeren in Gent doe bij Studiomie.  Je verblijft in een verfijnd ingerichte zeecontainer met zicht op Gent. Dit One Room Hotel is industrieel langs de buitenkant, maar gezellig ingericht met felgekleurde accessoires en veel hout.
 
fsd
 

3. Nooz

Midden in een prachtig bos in de Kempen kom je tot rust in Nooz' bijzondere privéwellness. Je krijgt er een duo massage en kan er genieten van een floating bath en outdoor sauna terwijl een privé butler jou bedient! 's Nachts overnacht je bij Nooz in de Forest Lodge, avontuur gegarandeerd!  

dfd

4. Bo Ness

Wellnessen op het water? Het bestaat! Bij Bo Ness geniet je van een zalige privéwellness op het beneden- of bovendek van een knap omgebouwd vrachtschip. Je kan er overnachten in één van de twee luxueus ingerichte kajuiten.
 
sd
 

5. B&B Cornelis

Dit hip één-kamer-hotel annex koffiebar annex delicatessenzaak bevindt zich in een statig pand in Utrecht. Of: eerst smullen van huisgemaakte taarten en dan neerploffen in de cosy slaapplaats met verborgen stadspatio. Meer info lees je hier.
 

6. Buitengoed de Gaard

Dit vakantiehuis met eigen houtgestookte hot-tub en wellness in het weiland, is de ontspanlocatie bij uitstek voor jouw mama. Je kan je er wagen aan een plons in het verwarmde buitenzwembad en overnachten in een romantisch torenhuisje. Meer info vind je hier

df

Leer je liever onze hoofdstad beter kennen? Overnacht in 1 van deze 5 Brusselse luxehotels, en ga op pad! Liever de wereld rondtrekken? Dit zijn de 10 beste hotels ter wereld volgens Tripadvisor. Of ben je fan van las minute reizen? Dankzij deze 5 hoteltips voor een last minute weekendje weg helpen jou verder. 

Nog meer leuke adressen vind je op bijzonderplekje.be

 

Lees ook: 

Champagne met siroop van verveine en verse munt

Straf verhaal: Katoo groeide op in een gezin met twee moeders

Zo verbeter je jouw conditie door te wandelen

 

 

Partner Content

Gesponsorde content