6 x hotels aan de kust in België

Op zoek naar een mooi hotel in Oostende, Blankenberge, De Panne, Westende of Knokke? Deze hotels aan de kust in België zijn onlangs gerenoveerd en absolute aanraders! 

1. La Réserve

In Knokke is hotel La Réserve omgetoverd tot een sfeervol verblijf, met op de 6de verdieping een overdekte pool with a view, sauna, hammam en beautycabines. Vanaf € 225 per kamer om in dit hotel in Knokke te verblijven. 

La Réservé

2. Hotel Saint-Sauveur 

 Blankenberge wordt steeds hipper en dat merk je ook aan Hotel Saint-Sauveur. Het hotel bevindt zich op 100 meter van het strand, met verwarmd terras en designrestaurant. Minimalistische kamers vanaf € 120. 

Hotel Saint Saveur


3. Avenue Beach Hotel 

Het opgefriste Avenue Beach Hotel in Oostende verleidt nu met lichte kamers in maritieme sfeer (vanaf € 115). De penthouse-suite heeft een ruim terras met zeezicht. Een hotel dat je zeker moet overwegen als je naar Oostende trekt! 

Avenue Beach Hotel


4. La Rotonde

In Westende-Bad biedt hotel La Rotonde charmante kamers in retrostijl. Ook het restaurant en de bistro baden in een nostalgisch sfeertje. Vanaf € 140 krijg je in dit hotel een kamer met ontbijt. 

La Rotonde

5. Villa Select

Villa Select in De Panne werd door de dochter des huizes onder handen genomen. Troeven zijn het restaurant met zeezicht, overdekt zwembad, sauna en Turks stoombad. Vanaf € 120 voor kamer met ontbijt. 

Villa Select

6. Grand Hotel Belle Vue

Grand Hotel Belle vue Logeren in een schitterend gerenoveerd pand uit 1912 kan in Grand Hotel Belle Vue in De Haan. Dit hotel heeft stijlvolle kamers en een verfijnde bistro. Je boekt er ook specials rond golf, wellness, fietsen en Beaufort04. Kamer met ontbijt vanaf € 120.

Grand Hotel Belle vue

Partner Content

Gesponsorde content