7 extra avontuurlijke vakanties

Zon, zee en strand is niet voor iedereen weggelegd. Sommigen kicken juist op adrenaline en avontuur. Ontdek onze 7 vakantiebestemming waar je echt het avontuur kan opzoeken. 

Kajakken in Canada

Ruige waterliefhebbers moeten minstens één keer in hun leven kajakken in Canada. Op de bekende rivier Mattawin, haal je je dagelijkse shot adrenaline in het wilde water. Met het centre d'aventure in Mauricie trotseer je het water een hele dag lang met een professionele gids. Voor €82 zoek je voortdurend je grenzen op én geniet je van een heerlijke maaltijd. 

Bungeejumping in Nieuw-Zeeland

Als je hoogtevrees hebt, sla je deze tip best even over. In Queenstown zit je goed voor de hoogste klifsprong ter wereld. Bij de Shotover Canyon Swing spring je vanaf 109m hoogte, schreeuw je 60m lang de longen uit je lijf bij de freefall en slinger je zo'n 200m door de canyon. Voor €153 waag je de sprong van je leven. 

Ziplining in Costa Rica

Ontdek het wondermooie Costa Rica op een wel heel spannende manier; hangend aan ziplines! Met Sky Trek Arenal vlieg je door het regenwoud vanop 1250m hoogte. Geniet met je haren in de wind van het prachtige regenwoud. En wie weet kom je wel een van de schattige aapjes tegen die in het woud wonen.

Paragliden in Zwitserland

Sla je vleugels uit en vlieg -letterlijk- over de wondermooie regio Interlaken. Zet je verstand op nul, loop van de 1300 meter hoge berg en geniet van een bloedstollende paraglide. Bewonder de Jungfrau berg en het helderblauwe meer van Thun uit het oogpunt van een vogel. 

Hiken in Nepal

Wandelen op grote hoogtes én cultuur opsnuiven, daarvoor is het Tamang Heritage Trail in Nepal ideaal. Geniet van prachtige vergezichten op het Ganesh en Langtang Himal, delen van de Nepalese Himalaya. Tijdens deze 7-daagse trektocht biedt de lokale Tamang-bevolking je graag een slaapplaats aan.

Surfen in Knokke

Adrenalinejunkies moeten niet altijd naar de andere kant van de wereld reizen. In ons eigen Knokke kun je ook terecht voor je dagelijkse dosis adrenaline. Berijd de golven als een professional in de Noordzee, dankzij de lessen van Surfers Paradise.Voor €12 per uur ben je in no time een heuse golventemmer. 

Raften in Frankrijk

Some like it rough, dat geldt zeker voor liefhebbers van raften. Op de Franse rivier La Séveraisse maak je een spannende afdaling op ruige golven. Voor €37 kun je 2uur en een half proberen de rivier in bedwang te houden. Sensatie verzekerd! 

Partner Content

Gesponsorde content