Advertorial

Cruise door de wonderlijke Caraïben

Advertorial

Ook geen zin om afscheid te nemen van de zomer? Wat dacht je van een flinke portie eilandhoppen op een cruise door de Caraïben? Mag het iets meer zijn? Seabourn heeft misschien wel de perfecte schepen voor dit zonnig paradijs met wel 7000 eilanden.

Seabourn Sojourn, Quest en Ovation zijn moderne, ultra-luxueuze boetiekschepen met slechts een 200 tot 300 suites. Deze hagelwitte schepen met een bloedmooie lijn trekken de aandacht van elke toeschouwer. Moesten ze eens weten hoe fraai de Seabourns binnenin wel zijn!

Het moderne interieurdesign creëert meteen een feel-good effect. Als je voor de eerste keer in je suite arriveert weet je niet wat je ziet. Zo ruim, zo stijlvol. De koffers staan netjes op je te wachten, net als een fles champagne. In geen tijd komt de steward langs om zich voor te stellen... en om die fles te openen. De start van een luxueuze cruisevakantie, dat moet gevierd worden.

Vijfsterrenservice

Het personeel komt uit de beste hotelscholen. En of ze weten wat topservice is. Elk detail telt. Bij het binnenstappen in een van de restaurants hoort een warme verwelkoming. “How was your day?” Altijd vriendelijk en spontaan. Dat is het subtiele van Seabourn: ultra-luxe combineren met authentieke hartelijkheid. De obers onthouden dat je het liefst buiten dineert, dat je graag met een espresso eindigt. Die aandacht voor wat jij fijn vindt, daar zijn ze zo goed in.

Gastronomie en luxe horen samen. Ga voor een verwenavond in The Grill, het restaurant van Michelin-chef Thomas Keller. Of start de dag met frisse smoothies of versgebakken brood, in The Patio, bij het zwembad. Betreed het land van overvloed in het Colonnade restaurant of bestel roomservice, en dineer in je veranda.

Een gala-avond is het moment om zich extra mooi te maken. Misschien het moment om kennis te maken met de spa & wellness?

Niet te missen zijn de speciale momenten, zoals de fijnproeversavond bij het zwembad. Oesters en kaviaar à volonté, een culinair feest. Alles is mogelijk in de all-inclusive module.

Drukte? Aanschuiven? Nee hoor, niet aan boord en niet aan land. De schepen gaan voor anker bij de mooiste plekken van de Caraïben, zoals Les Saintes (Guadeloupe) of Les Trois Ilets (Martinique). Als een echte jetsetter bezoek je het mondaine St. Barts. En wat is er fijner dan met het mooiste schip in de idyllische baai van Jost Van Dyke voor anker te liggen?

Stap in de wereld van de Pirates of the Carribean, in Trinidad & Tobago, of St. Vincent & The Grenadines. Snuif de Latijnse sfeer op in de smalle straatjes van San Juan Viejo. Vind wat je niet zoekt in de boetieks van St. Johns. Ga zwemmen, snorkelen, wandelen, zeilen.

Dit zijn de Caraïben waar je van gedroomd hebt.

Dit moet je weten:

Drie cruises met vertrek en aankomst in Miami. (schip: Seabourn Sojourn)
Vertrek op 18 en 29 november: 11 dagen Benedenwindse Eilanden
Vertrek op 21 december: Kerst- en Nieuwjaarscruise van 16 dagen

Nieuwe cruises van 14 dagen: de Caraïben in combinatie met een passage door het Panamakanaal. (schip: Seabourn Quest)
Vertrek Miami op 11 november of 9 december, ontscheping in Panama.
Vertrek Panama op 25 november of 23 december, ontscheping in Miami.

Seabourn Ovation vaart van december tot en met maart in de Caraïben, met als vertrek en aankomsthavens Bridgetown, Barbados, en/of Philipsburg, Sint-Maarten.
Cruises van 7 tot 21 dagen.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis) of informatie@seabourn.com.
Meer info op: WWW.SEABOURN.COM

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier