Dé vakantietip: Reisapps

Binnenkort kun je met één tik op je Google-bril een hotel reserveren. In afwachting daarvan download je alvast deze superhandige apps op je tablet of iPhone. Heel makkelijk op vakantie want je hebt alle info die je nodig hebt, meteen bij de hand.

Amble with Louis Vuitton

Amble

Reisapp Amble gidst je in samenwerking met de Louis Vuitton City Guides feilloos naar de meest upscale adresjes, van Barcelona tot Tokyo. Richt je camera op je omgeving en hij vertelt je waarheen. Ook kun je jouw favoriete plekken en momenten sharen, met je nota's en foto's erbij. Of vraag advies aan andere gebruikers met een even goede smaak als jij!

Gratis voor iPhone, iPad en iPod touch.

>>Download nu

Kayak

Kayak

Er zijn veel apps om voordelige vliegtickets te vinden, maar Kayak vergelijkt de prijzen van diverse aanbieders. En geeft je een seintje wanneer de prijzen op hun laagst zijn en je het best je ticket koopt.

Gratis voor iPhone, iPad en Android.

>>Download voor iPhone en iPad
>>Download voor Android

Panoramio

Panoramio

Waar je ook bent, Panoramio vertelt je waar de meest gefotografeerde plekken in je buurt zijn. Zo vind je meteen dé plek om een weergaloze skyline vast te leggen of de perfect zonsondergang mee te maken. De app laat je zien waar de fotograaf stond op het moment dat hij het beeld maakte. Dat kun jij dus straks ook!

Gratis voor iPhone, iPad en Android.

>>Download voor iPhone en iPad
>>Download voor Android

Foursquare

Foursquare

Geen inspiratie waar je wilt eten of slapen en wat je wilt zien op je vakantieplek? Geen nood, klik op Foursquare en je weet meteen waarheen in je directe omgeving. De hotspots, de party places en te mijden plekken vind je dankzij tips van heel wat locals. Vaak krijg je ook nog een prijsvoordeel.

Gratis voor iPhone, iPad, iPod touch en Android.

>>Download voor iPhone, iPad en iPod touch
>>Download voor Android

Feeling Shopping Pleasure

Feeling shopping pleasure

Plan je deze zomer een shoppingtrip naar Antwerpen of Gent? De redactie van Feeling tipt je de beste winkels en de lekkerste bistro's en bars van de stad. Waar je ook bent in de stad, de app wijst je de weg naar echte Feeling-adresjes. Vaak kun je er shoppen met exclusief Feeling-voordeel.

Gratis voor iPhone, iPad en iPod touch.

>>Download voor iPhone, iPad en iPod touch

Cool Hotels

Cool hotels

Er zijn massa's apps om een hotel te vinden, maar slechts weinig die je uitsluitend de stijlvolste slaapplekken signaleren. Dat doet Cool Hotels wel. Dankzij veel foto's vind je meteen iets wat bij jouw smaak past. De gps-functie wijst je feilloos de weg er naartoe en je reserveert met één tap.

€ 5,99 voor iPhone, iPad en iPod touch.

>>Download voor iPhone, iPad en iPod touch

100% Stedengids

100 % stedengids

Amsterdam krijg je gratis, de andere 100% Stedengidsen  kosten € 6,99. En dat zijn ze zeker waard: een absolute troef zijn de 3 tot 6 wandelroutes door diverse stadswijken. De gps-functie wijst je de weg naar the places to be. Of je nu gaat voorsightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur, met een 100% Stedengids ontdek je in geen tijd een stad. Er zit ook nog een tolk bij en een metrokaart.

€ 6,99 voor iPhone, iPad en iPod touch .

Google Goggles

Google goggles

Fotografeer een gebouw met je smartphone en de zoekmachine presenteert je alle relevante informatie. Ook handig om die onbegrijpelijke menukaart te ontcijferen: richt je smartphone op het menu en Google geeft je direct de vertaling.

Gratis voor iPhone, iPad en Android.

>>Download voor iPhone en iPad
>>Download voor Android

Culture Compass

Culture compass

Met Culture Compass kom je alles te weten over de lokale gewoonten en hoe die verschillen van de jouwe. Vanaf nu weet je hoeveel afstand je moet houden of welke dingen je echt niet mag zeggen. Ook erg nuttig voor zakenreizigers.

Gratis voor Android . 

Partner Content

Gesponsorde content