Home Lifestyle Reizen De échte waarheid achter de ‘copycat’-blogger

De échte waarheid achter de ‘copycat’-blogger

De échte waarheid achter de 'copycat'-blogger

Vorige week dook een wel héél bizar verhaal op uit bloggerland. Lauren Bullen en haar vriendje Jack Morris, die samen zo’n 2,1 miljoen Instagram-volgers hebben, kwamen er achter dat een andere Instagrammer exact dezelfde reisfoto’s nabootste met haar partner. Opgezet spel, blijkt nu.

Wil je op een eerlijke manier meer likes op Instagram? Probeer deze 5 tricks van een celebrity make-up artist dan eens uit.

Creepy copycat

De foto’s van haar copycat waren best creepy. Ze droeg identiek dezelfde kledij en accessoires op net dezelfde prachtige locaties. Lauren Bullen ging ermee naar de media en vertelde aan onder andere Daily Mail dat ze in shock was maar dat ze het onderling zouden oplossen. Intussen stond het Instagram-account van de copycat, Diana Alexa al op privé.

Louche kantje

Business Insider voelde dat er iets niet pluis zat omdat Lauren Bullen nooit merken tagt of locaties aanduidt. Hierdoor was het exacte kopieergedrag moeilijk te verklaren. De nieuwssite contacteerde Lauren, die hen weigerde in contact te brengen met haar na-aper. Daarop startten ze zelf een onderzoek waarin ze al snel ontdekten dat Diana verzonnen was. Busted!

Instagram accounts die je moét volgen

10 must-follow Instagram accounts voor toekomstige bruidjes
De top 5 Instagram accounts van Ellen Kegels
De Instagram-ontdekkingen van Tiany Kiriloff