Heerlijk uitwaaien: de mooiste B&B’s aan de kust

Even heerlijk uitwaaien aan zee, dat klinkt als het ideale weekendje weg tijdens de herfst. Om jouw verblijf net dat tikkeltje specialer te maken, zochten wij drie van de mooiste B&B's aan de Belgische kust en omstreken voor je uit.

1. B&B Huyze Elimonica in Oostende

In het hartje van Oostende, de koningin der badsteden vind je B&B Huyze Elimonica. Deze stijlvolle Bed & Breakfast huist in een geklasseerd pand uit 1899 dat onlangs van vloer tot schouw werd gerenoveerd. In de ruime kamers plof je met genot in een kingsize bed of kom je even op je plooien in de aangrenzende privébadkamer. Kan je bovendien niet genoeg krijgen van die frisse zeelucht? Dan kan je genieten van een uitgebreid ontbijt in de mooi aangelegde tuin.

B&B Elimonica

B&B Elimonica

elimoni

elimo2

elimo3

2. B&B Spoor 62 in Moere

Dit omgetoverde oude stationsgebouw ligt niet vlakbij de kust, maar is het ritje naar Moere in de Polders meer dan waard. Ooit stoomde de legendarische Pullmann Express door dit pand, nu vertoef je er in luxe, comfort en satijnen bedlinnen. De twee elegante gastenkamers zijn net als het ontbijt tot in de puntjes afgewerkt. En het luide gesuis van voorbij stormende treinen heeft plaatsgemaakt voor een oase van rust.

spoor62

spoor62

spoor62

spoor62

spoor62

3. B&B Het Zonnehuis in De Haan

Geen betere plek om te bekomen van een dagje uitwaaien dan voor de open haard in het Zonnehuis. Of geniet jij liever van een duik in het verwarmd zwembad of een potje tennis op het privétennisveld? Dat kan allemaal in het voormalig landhuis van generaal Timmerman dat 100% baat in Britse authenticiteit.

Zonnehuis

zonnehuis

zonnehuis

Zonnehuis

Zonnehuis

Ontdek tijdens je weekendje aan zee ook de zes beste visrestaurants, de leukste shopadresjes of andere hotels die de moeite waard zijn.

Partner Content

Gesponsorde content