Dit is de beste plek in het vliegtuig als je vliegangst hebt

Goed weer, op het strand liggen of cultuur opsnuiven... Op vakantie gaan is heerlijk. Maar kijk jij ook een beetje op tegen het vliegen? Kies dan best voor dit plekje op het vliegtuig.

Waar je best zit, hangt af van wat jij het belangrijkst vindt. Hou je echt niet van turbulentie? Kies dan een plekje in het midden, want daar voel je er het minst van.  Zit je aan het raam, dan voel je veel meer turbulentie. Kies ook beter niet voor de achterkant van het vliegtuig, want ook daar voel je het sterker dan vooraan of in het midden.

Wil jij liever slapen tijdens de vlucht? Dan ga je best voor een plekje voor de vleugel. Vliegtuigmotoren bevinden zich aan de vleugel van het toestel, en het geluid dat ze produceren is veel beter hoorbaar als je achterin zit. Door de beweging van het vliegtuig gaat het geluid namelijk automatisch naar achter.

Kun jij nog wat extra tips gebruiken tegen vliegangst? Lees dan zeker dit. Oorpijn of een jetlag, vliegen kan ook wat kwaaltjes veroorzaken. Lees hier 8 tips om die te vermijden. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content