Home Lifestyle Reizen Karl Lagerfeld ontwerpt logo Sofitel-hotel

Karl Lagerfeld ontwerpt logo Sofitel-hotel

Karl Lagerfeld ontwerpt logo Sofitel-hotel

Modekeizer Karl Lagerfeld maakt een zijstapje in de hotelwereld en gaat een samenwerking aan met de luxueuze hotelketen Sofitel. Lagerfeld ontwerpt het logo van het nieuwe Sofitel-hotel in Singapore.

Hotelketen Sofitel kon niemand minder dan de creatief directeur van Chanel voor een samenwerking strikken. De Duitse ontwerper zal het logo ontwerpen van Sofitel SO Singapore, dat op ‘een scala van exclusieve objecten’ zal worden afgebeeld voor de klanten. Het hotel opent dit najaar en wordt een belangrijk onderdeel van de uitbreiding van Sofitel in Azië.

Sofitel SO Singapore maakt deel uit van het label Sofitel SO, waarvan de vestigingen door enkele ‘gerenommeerde’ (interieur)architecten ontworpen worden. Zo nam Kenzo Takada het interieur van Sofitel SO Mauritius voor zijn rekening en werkte Sofitel SO Bangkok samen met Christian Lacroix.

De vestiging in Singapore is momenteel het derde hotel dat zich toevoegt aan de portefeuille van het label. Binnenkort zullen er andere adressen in Mumbai, Rio en Sydney geopend worden.

Meer info over het hotel vind je hier.

(LVH)