Home Lifestyle Reizen Ontstressen in de tropen
Ontstressen in de tropen

Toerisme-redactrice Evy Van Elsacker heeft het ultieme goede voornemen gevonden. Ontstressen in de tropen! Groet de opkomende zon en laat je masseren met warme bamboerollers.

Ik wil mijn hoofd leegmaken. Een nieuwe einder zien, de tropische bries me laten omhullen als een warm deken. Handen op mijn huid voelen die alle beslommeringen doen vervagen. En dat kan perfect in Viëtnam, meer bepaald in het Fusion Maia Resort in Da Nang. Ik ben normaal niet zo voor all-in resorts, maar dit is het allereerste 'all spa inclusive' resort van Azië. En dat is andere koek. In je verblijf zijn verschillende wellnessbehandelingen per dag inbegrepen! Zoals een stretch yoga-massage om geblokkeerde energie vrij te maken, of bomboerollers om te detoxen. En ter overdosis geluk kun je er ontbijten wanneer je wil, en waar je maar wil: op het strand, in je eigen villa… Al het eten is heerlijk geparfumeerd en lekker licht. Je kunt gratis de shuttle nemen aar historisch Hoi An, deelnemen aan excursies naar de rijstterrassen, marktjes, kleermakers…  En je kweekt er zeven goede gewoontes om je leven lichter te maken. Het ultieme middel tegen een dreigende burn-out of winterdepressie!

Via Puur & Kuur logeer je een week in Fusion Maia Da Nang voor € 1529 per persoon.

 

Wil je weten welke plekken ook op de wishlist van onze toerisme-redactrice Evy staan? Ontdek hier haar andere blogs.

Evy Van Elsacker Toerisme-redactrice Evy Van Elsacker is vurig, houdt van salsa en Cuba, en ze weet je altijd hotels en must sees aan te raden, van Marseille tot New York.