Home Lifestyle Reizen Onze 5 favoriete anti-agingsoorden

Onze 5 favoriete anti-agingsoorden

Onze 5 favoriete anti-agingsoorden

Celebrity’s als Jessica Alba, Oprah en Gwyneth Paltrow doen het al langer, maar ook steeds meer gewone stervelingen trekken er een weekje op uit om aan lichaam (en geest) te laten sleutelen in een fancy, liefst afgelegen welness-oord. 

Een weekje detoxen met aangepast dieet (quinoa en raw food!), facials, massages, lichaamspackings en yogalessen zorgt voor een uitgerust, gereinigd lichaam, opgeladen batterijen en daardoor ook een jeugdiger uiterlijk. Je kunt ook een stapje verder gaan en aan je detoxbreak een reeks non-invasieve behandelingen toevoegen voor een optimaal resultaat. Proberen? Via Puur en Kuur (puurenkuur.be) vind en boek je erg makkelijk je anti-agingreis.

1. SHA WELLNESS CLINIC IN ALICANTE

spa

De onfeilbare reputatie van deze Spaanse wellnesskliniek is meer dan verdiend: twaalf experts staan ter beschikking om je mentale en fysieke gezondheid helemaal op peil te brengen. Via een gepersonaliseerd macrobiotisch dieet leer je je lichaam op de juiste manier voeden, waardoor het opnieuw gezond wordt. Er zijn verschillende detox-kuren, maar je kunt hier ook focussen op anti-aging. Met de Sha Facial Rejuvenation (€ 1.250) bijvoorbeeld: één dag vol gezichtsbehandelingen die je beloven jonger te maken zonder chirurgie, door de collageenproductie te boosten.

5 Verderol, El Albir 03581, El Albir, Spanje, SHAWELLNESSCLINIC.COM.

 

2. SUSANNE KAUFMANN IN HOTEL POST IN BEZAU

spa

Geloof je niet in non-invasieve ingrepen, maar houd je van een meer natuurlijke aanpak? Susanne Kaufmann brengt traditionele Chinese geneeskunde (TCM) naar de Oostenrijkse bergen om je lichaam (en geest) een grondige detox te geven. Bij de TCM Detox Treatment Intensive-kuur van 10 dagen (vanaf € 2.950) ga je op consultatie bij een van de twee artsen, gespecialiseerd in TCM, en krijg je een op maat gemaakt behandelingsplan. Je eet volgens de Chinese geneeskunde (alles warm), kunt ’s morgens aan qigong of yoga doen en krijgt detoxmassages en ontgiftende packings. In de spa kun je ook behandelingen boeken met de organische skincare van het merk zoals de Anti-Aging Signature Treatment (€ 215), een uitgebreide facial, ultrageluidsbehandeling incluis.

Brugg 35, 6870 Bezau, Oostenrijk, WWW.HOTELPOSTBEZAU.COM.

 

3. LE MIRADOR RESORT & SPA IN MONT-PELERIN

spa

In dit luxehotel kun je ontspannen in de Givenchy-spa, met behandelingen die gefocust zijn op je innerlijke welzijn en je uiterlijke jeugd, zoals de Radically No Surgetics Facial (CHF 255, zo’n € 235) die je contouren en huid verstevigt. Mag het wat meer zijn? Dan kun je terecht in het Mirador Dermatology Center onder leiding van professor Hans Michael Ockenfels. Fillers, botox, laserbehandelingen, medische peelings, mesotherapie… In overleg met een arts stel je een plan op maat op. Je kunt hier verder ook detoxen, een afvalkuur volgen of een burn-out overwinnen. Dat alles met zicht op het meer van Genève.

Chemin de l'hôtel du mirador 5, 1801 Mont-Pelerin, Zwitserland, MIRADORDERMACENTER.COM

 

4. AMA ANDALUSIA RESORT & HEALTH RETREAT IN LEPE

spa

Dit resort in Andalusië gaat voor een holistische, natuurlijke aanpak. Hier geloven ze dat een langzaam proces van binnenuit veel beter is dan een quick fix, maar je kunt er ook terecht voor fillers, bovenop je gezonde dieet en voedingssupplementen van de beste kwaliteit. De AMA Anti-Aging Retreat (vanaf € 1.275,29) belooft je in vijf dagen optimaal gezond en vitaal te maken en zo het verouderingsproces te vertragen. Je krijgt onder meer een uitgebreide consultatie bij een anti-agingspecialist en een nutritionist, een sport- en relaxatieplan op maat, infraroodsauna-sessies, een anti-agingfacial en toegang tot de wellnessfaciliteiten. Je kunt hier ook aan je gewicht werken, detoxen of simpelweg ontspannen. Of je laat een volledig pakket op maat maken, volgens al je wensen en noden.

Paseo de las cumbres, 21449 Islantilla, Huelva, Spanje, WWW.AMA-RESORT.COM

 

5. VILALARA LONGEVITY THALASSA & MEDICAL SPA IN LAGOA

spa

In de Longevity Medical Spa van dit resort in de Algarve kun je na een medische consultatie terecht voor non-invasieve behandelingen (botox, fillers, chemische peelings, laserbehandelingen, vanaf € 250), die je in de spa kunt aanvullen met facials als de collageen boostende Microneedling Skin Nourishing-behandeling (€ 240). Of je boekt het Start Anti-Aging-pakket (€ 1.580 zonder accommodatie) met een medische consultatie, een ozontherapiebehandeling en een intraveneuze therapie als kickstart van je nieuwe, jeugdigere leven.

Praia das gaivotas, Alporchinhos-Porches, 8400-450 Lagoa, Portugal, WWW.LONGEVITYVILALARA.COM

 

Lees ook:

De anti-aging crèmes van het moment.

Bye bye droge lippen