Trek er op uit naar Golden Lakes Village

L’Ami Soleil creëert vakantiedomeinen waar mensen zich goed voelen, te midden van de natuur en in het hartje van de mooiste regio’s in België. Tijdens een deugddoend verblijf kan je de tijd even stilzetten, herbronnen en lekker ontspannen. Beleef warme momenten met vrienden en familie en kom tot rust! Feeling geeft 7 verblijven weg in Golden Lakes Village, een nieuw domein in hartje Ardennen. Doe mee aan de wedstrijd en waag je kans!

De parel van de Ardennen

L'Ami Soleil introduceert nu een nieuw fantastisch domein: de Golden Lakes Village. In het hartje van de Ardennen ligt deze parel op jou te wachten. Hier voel je de frisse lucht in je longen en is genieten een must. Dat kan ook niet mislukken in dit adembenemende natuurgebied. 70 kilometer oevers, grote waterpartijen, bossen om heerlijk in te wandelen, en uitgestrekte weiden met fantastische vergezichten. Hier kom je niets tekort om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

De Golden Lakes Village is het eerste vakantiedomein van L’Ami Soleil in België. De villa’s zijn 100% milieuvriendelijk en van Belgische makelij. Ze zijn volledig ecologisch en zijn ontworpen om een zo groot mogelijk welzijn te bieden, in totale harmonie met de natuur en het landschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helemaal zen

Maar ook als je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, ben je hier aan het juiste adres. In de Villa's “Sauna” zijn welzijn en totale ontspanning de maatstaf. Naast de villa's met 3 slaapkamers en 4 volledig uitgeruste slaapkamers, zijn er ook villa's met privésauna beschikbaar. Deze sauna is toegankelijk vanaf het terras en biedt plaats aan 4 personen. Daar kunnen de bewoners even herbronnen en puur genieten.

Extraatjes

Golden Lake Village biedt ook nog een aantal extraatjes aan.

  • Zo krijg je 10 procent korting aangeboden als er in jouw gezin kinderen zijn van jonger dan 5 jaar.
  • Volwassenen ouder dan 50 jaar genieten van 10 procent korting.
  • Je ontvangt 7 procent korting voor elke reservering uitgevoerd 30 dagen voor aankomst.
  • Je krijgt 15 procent korting voor elk reservering uitgevoerd 90 dagen voor aankomst.
  • Je krijgt toegang tot het Aquacentre, een verwarmd subtropisch paradijs.

Voor elk wat wils

Golden Lakes Village biedt 3 verblijfsformules aan: Weekend, midweek of week. Jij kiest gewoon de formule die het beste bij jou past.

  1. Knijp er even een weekendje tussenuit met vrienden en familie en kom tot rust. Na een deugddoend verblijf vlieg je er weer stevig in.
  2. Een midweek is ideaal voor senioren of volwassenen zonder kinderen. Je komt aan op maandag en vertrekt weer op vrijdag. Ver weg van alle drukte en chaos kom je in dit viersterrendomein helemaal tot rust.
  3. Van maandag tot maandag of van vrijdag tot vrijdag, een week met zeven onvergetelijke dagen te midden van de natuur en ver weg van alle dagelijkse stress. 

Meer weten? Surf dan naar ardennen-vakantievillas.be

Wil je graag een vakantiehuisje dat helemaal van jou is? Je kunt ook villa's kopen! Meer inlichtingen vind je op: www.goldenlakesvillage.be

Wil je kans maken op een heerlijk verblijf in Golden Lakes Village? Doe dan mee aan deze wedstrijd!

Partner Content

Gesponsorde content