Advertorial

Op cruise in luxe, van de Turkse Riviera tot Antarctica

Seabourn staat voor ultraluxueuze cruises in een intiem kader. De schepen met een modern en intimistisch interieurdesign bieden je tegelijkertijd ruimte, vrijheid en voldoende privacy. Je mag er een hoogstaande service en gastronomie verwachten en gelijkgestemde passagiers die ook voor het allerbeste kiezen. Dit alles kan nu ook met kortingen tot 25%.

Naar de zon?

De lente beginnen doe je met een zonnige week in de Balearen, Corsica en de Franse Riviera.

Riviera Escapades | april, 7 nachten

In Istanboel of Piraeus (Athene) gooi je de trossen los om de Turkse Riviera te ontdekken en te proeven van de mooiste Griekse Eilanden.

Greek & Turkish Treasures | mei, juli, september, november, 7 nachten
Aegean Allure | juli, september, november, 7 nachten

Je vaart in het kielzog van antieke culturen, religies en veroveringen. UNESCO-Werelderfgoed sites zoals Efeze doen je terugkeren in de tijd. In Istanboel overnacht je aan de oevers van de Bosporus.

Aegean Gems & Ephesus | juni, oktober 10 nachten

Of liever de poolgebieden?

Seabourn heeft een gloednieuw expeditieschip, Seabourn Venture. Het is ontworpen om de meest extreme plaatsen op onze planeet te verkennen zoals de poolgebieden of het Amazonewoud, en dat in alle luxe.

Ontdek deze zomer het beste wat Groenland te bieden heeft. Van het mythische Oost-Groenland met zijn gletsjers, fjorden en torenhoge ijsbergen tot de westkust met  bontgekleurde huizen in een decor van machtige bergen.

Iceland & Greenland Wild Shores | juli, augustus, 15 nachten, inscheping in Reykjavik

Antarctica, het zevende continent, is ongetwijfeld de ultieme droombestemming voor elke doorwinterde reiziger. Seabourn Venture is speciaal ontworpen om het Antarctisch Schiereiland grondig te verkennen.

The Great White Continent | november, december 11 nachten

Wat is inbegrepen bij Seabourn?

De all-inclusive formule bij Seabourn omvat: alle maaltijden in de diverse restaurants,  dranken aan boord (van champagne met kaviaar tot een assortiment wijnen, bieren, koffiespecialiteiten en cocktails), gevulde minibar in de suite naar eigen voorkeur, wifi aan boord, roomservice en de fooien voor het boordpersoneel.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, spa & wellness en georganiseerde uitstappen.

Boek nu!

Tot 15% of tot 25% korting? Boek voor 28 februari 2023 om van de uitzonderlijke kortingen te genieten.

Meer informatie over de unieke cruises vind je op seabourn.com.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling:
00800 1872 1872 (gratis nummer) of via een erkend reisadviseur.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier