3 Days of Design: 3 dagen boordevol inspiratie voor de feestdagen

De feestdagen zijn in zicht, en ook al is het het nog onzeker hoe we die precies gaan vieren, één ding is zeker: extra gezelligheid in huis kan nooit kwaad. De redactie van Feeling wil je daar graag bij helpen, en daarom staan bij ons de eerste drie dagen van december volledig in het teken van extra sfeer brengen in huis.

Zo maak ook jij er de gezelligste eindejaarsperiode ooit van!

1. Volg 3 Days of Design op Instagram

Volg op 1, 2 en 3 december de Stories van onze instagramaccount (@feelingmagazine). Die dagen gaat chef lifestyle Nathalie Balsing op zoek naar kerstcadeau’s voor designliefhebbers, en vraagt ze aan inspirerende mensen hoe ze hun tafel dekken wanneer ze gasten ontvangen.

2. Laat je inspireren door de nieuwe editie van Feeling Home

De extra bijlage Feeling Home ligt nog tot 22 december samen met Feeling in de winkel. Het thema van deze editie is ‘More is More’: na een periode van soberheid, mag het wat ons betreft tegenwoordig allemaal best wat kleurrijker, tactieler en vooral méér zijn.

3. Kom ons bezoeken tijdens Countryside in Flanders Expo

Kom 3, 4 & 5 december naar de beurs Countryside in Flanders Expo in Gent. Dit lifestyle-evenement is ideaal voor iedereen die houdt van interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning. Hier doe je inspiratie op voor sfeer in huis en tuin, én scoor je de leukste interieuraccessoires om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen. Wij zullen er ook zijn: 3 december om 19u, en 4 december om 13u vertellen chef lifestyle Nathalie Balsing en designjournalist An Bogaerts wat de laatste trends in kerstdecoratie zijn. Welke kerstboom is de meest duurzame keuze? Wat zijn stijlvolle alternatieven? En welke trends spotte An dit najaar op de ‘christmasshoppingbestemming’ bij uitstek: Londen? Je hoort het allemaal op 3 en 4 december tijdens de Feeling Sofasessies op de Countrysidebeurs op Flanders Expo in Gent.

Meer lezen over wonen en decoratie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content