3 Days of Design: Maak je huis en terras zomerklaar met chef lifestyle Nathalie Balsing

Meer dan ooit snakken we naar lucht, licht, ruimte en groen. Tuincentra kenden het voorbije jaar een ongekende toeloop, en de ene na de andere aan kamerplanten gewijde instagramaccount maakte z’n opwachting. Nu we al maanden aan huis en tuin gekluisterd zijn, investeren we maar wat graag in mooie meubels, woonaccessoires en planten.

Maar waar vind je de mooiste (tuin-)meubels? En welke plant overleeft ook als je geen groene vingers hebt? Je ontdekt het:

...in de Feeling Home Outdoorspecial die nog tot 18 mei samen met Feeling in de winkel ligt,

...én op 5, 6 en 7 mei op de Stories van onze instagramaccount (@feelingmagazine). Die dagen gaat chef lifestyle Nathalie Balsing op bezoek in de mooiste showrooms en woonwinkels, op zoek naar de leukste nieuwe tuinmeubels, zomerse woonmusthaves en kamerplanten.

Wat hebben we op 5, 6 en 7 mei in petto?

We verklappen nog niet alles, maar dit staat al vast:

-Nathalie gaat een kijkje nemen in de showroom van Ethnicraft, het Belgische woonmerk dat dit seizoen z’n eerste outdoorcollectie uitbrengt.

-Nathalie toont enkele van haar favoriete woonwinkels in Antwerpen, en geeft meteen ook haar musthaves van het seizoen mee.

-Nathalie gaat op zoek naar de meest trendy kamerplanten van het moment, en ontdekt (hopelijk) ook het geheim om die zo lang mogelijk in leven te houden 😉

-Ten slotte staan er ook Breakfast Talks gepland met überstylish, inspirerende woonvrouwen, elke ochtend op 5, 6 en 7 mei.

Nieuwsgierig? Hou dan zeker onze instagramaccount @feelingmagazine in de gaten!

Klik hieronder voor nog meer interieurinspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content