5 x originele designadresjes

In deze 5 designzaken vind je alle ingrediënten om jouw interieur te pimpen!

Kies je kast

Kewlox is een systeem dat al heel wat jaren meegaat, en dat nog altijd even stijlvol en eigentijds is. Een Kewlox-kast bestaat uit drie basisstukken: ijzeren hoekprofielen, houten latten en panelen. Zonder gereedschap zet je heel gemakkelijk een kast naar keuze in elkaar. In september vorig jaar opende het Belgische Kewlox eindelijk een winkel in Antwerpen.

Kewlox

Kewlox, Sint-Michielskaai 28, Antwerpen

Vendredi lunch

Na 10 jaar in de meubel business vond Marina Bautier de tijd rijp voor een eigen label, met nadruk op plaatselijk ontwerp én plaatselijke productie. Ze verkoopt die meubels voor heel redelijke prijzen in haar shop in Sint-Gillis. Elke laatste vrijdag van de maand kun je bij Marina aan tafel aanschuiven voor een huisgemaakte lunch met seizoensproducten uit haar keuken boven de winkel. De plaatsen zijn beperkt, reserveren is dus zeker de boodschap.

Vendredi Maison

Vendredi @ Meison-Ma, Chaussée De Forest 314, 1190 Brussels

Dijk van een designzaak

Zin om je interieur een upgrade te geven? Ga dan eens langs bij Dijkdrie. In de designwinkel, die na acht jaar in de Remytoren verhuisd is naar de Vaartkom in Leuven, vind je allerlei interieurspullen, van meubelen tot muurdecoratie en van accessoires tot trendy tapijten. Een aanrader voor designliefhebbers. Vitra, Desalto, Treku, Indera, Design House Stockholm... in de nieuwe omgeving komen ze nog beter uit.

Dijkdrie

Dijkdrie, Vaartkom 3, Leuven

Shøppen

Scandinavisch design staat voor klasse, inventiviteit en hippe tijdloosheid. Bij The Shop vind je merken als Hay, Ferm Living, Bloomingville, Donna Wilson en La Bruket. En dat wil zeggen: veel moois om in huis te halen!

Donna Wilson

The Shop, Nederrij 48, 2200 Herentals

Dubbel zo mooi

Inspiratie nodig voor je interieur en garderobe? Papago brengt mode en authentiek interieurdesign samen. Naast de exclusieve vintagemeubels en hedendaagse ontwerpen vind je er ook een eigentijdse damescollectie met merken als Ralph Lauren, Carven, Paul Smith en Just in Case. Er is ook een onlineshop waar je nog meer leuke ideeën kunt opdoen.

Papago

Papago, Rijselstraat 15, Kortrijk

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content