Back to basics: Onze favoriet uit de meal x 3-collectie van Serax

Het Belgisch designmerk Serax en de Parijse conceptstore Merci zijn een match made in heaven. Van hun gezamenlijk ontwikkelde servieslijn willen wij alles wel, maar deze prachtige rode kommetjes het allerliefst.

De Nouvelle Tablecollectie die Serax en Merci vorig jaar samen lanceerden, bestaat uit borden, schotels, bekers, glazen, bestek en houten dienbladen die – handig – ook als deksel kunnen dienen. Aan deze collectie voegt Daniel Rozensztroch, artistiek directeur bij Merci, dit voorjaar ‘MEAL x 3’ toe: kommen en lepels in drie vormen, kleuren en formaten.

KOM(EN) ETEN

Een menu in de vorm van voor-, hoofd- en nagerecht is so last season. Onze eetgewoonten zijn voortdurend in verandering. Met de schaaltjes en bordjes van de Nouvelle Table collectie trokken Daniel en zijn team de kaart van de sharingtrend. Met ‘MEAL x 3’ keren ze terug naar de essentie: een kom en een lepel vormen het basisservies in de meeste delen van de wereld en passen bovendien perfect bij de actuele bowlfoodtrend. Van oosterse noedelgerechten over Hawaïaanse pokébowls tot oer-Vlaamse soep, met een maaltijd in een kom kun je alle kanten uit.

Waar koop je deze unieke collectie? Check de verkooppunten bij jou in de buurt hier.

Nog meer inspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content