Binnenkijken in het huis van actrice Carolien Spoor

Carolien Spoor is in Nederland bekend als actrice en content creator. Tijdens de lockdown pakte ze samen met haar man Jon Karthaus de verbouwingen in haar huis aan. Samen met haar twee kinderen verhuisde ze naar een huis net buiten Amsterdam.

“Jon en ik houden van Amsterdam. Initieel zochten we daar een huis. Maar de afgelopen periode heeft ons het laatste zetje gegeven om ook buiten de stad te zoeken. Toen we dit huis zagen, waren we allebei op slag verliefd.”

“We hadden heel wat verbouwwerk voor de boeg. Het werd een mooi proces: samen van niets iets creëren, een plaatje waarmaken. Al kwam er wel ook gigantische stress bij kijken. Ik heb weinig verstand van interieur, mijn grote passie is mode.”

“Gelukkig heb ik een peettante die interieurstyliste is, zij heeft geholpen bij het proces. Ik vond vooral inspiratie op Pinterest. Samen maakten we keuzes. Ze bracht me op ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht.”

“Ik hou van kleur en dat zie je in de verschillende ruimtes. Mijn stijl omschrijven is moeilijk: ik ga voor retro chique met natuurlijke materialen en een vleugje Azië. Ik wil zeker geen steriel huis.”

“Een woning moet leven doorheen persoonlijke items en herinneringen. Zo hebben wij een paar prachtige antieke items van mijn ouders die antiquair waren en dat geeft meteen een persoonlijk gevoel.”

“Dankzij de speelkamer kan ik stijlvol met kindvriendelijk combineren (lacht). Ik heb mijn droominterieur, en wil dat de kinderen daar voorzichtig mee omgaan. In hun eigen speel- en slaapkamer hebben ze hun uitlaatklep. Tegelijkertijd heb ik zelf een zolderkamer waar ik heerlijk kan zitten breien.”

Meer binnenkijken:

Bron: Westwing.nl 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content