Binnenkijken: wonen op vier niveaus

Aan de buitenkant een massief blok, binnen een gezellige thuis vol licht, waar alle ruimtes organisch in elkaar overvloeien. Het verborgen middelpunt? De altijd groene patio.

Van ver lijkt het op een massief blok bakstenen, maar als je dichterbij gaat kijken zie je vier niveaus vol creatieve woonideeën. De patio zorgt niet alleen voor een prima lichtinval in het hele huis, maar creëert ook boeiende doorkijkperspectieven. Ontdek deze verrassende gezinswoning!

Niveauverschil

eetkamer

woonkamer

De verschillende plafondhoogtes en de oversized lamp bakenen keuken en eetkamer af. Het tapijt doorbreekt het grijze vlak van de betonnen vloer. In de woonkamer fungeren de twee boekenrekken als ruimteverdeler. Ze verbergen de trap die naar het splitlevel met de kinderkamers leidt.

Groene accenten

patio

keuken

De groene patio waarrond het huis gebouwd is brengt de natuur naar binnen en zorgt voor extra lichtinval. Ook in de keuken komt de groene kleur terug.

Praktisch ingesteld

keuken

Achter de praktische schuifdeuren in de keuken zitten elektrische huishoudapparaten verborgen. De groene verluchtingsgaten voor de afzuigkap zitten in die schuifdeuren verwerkt. Aan het zwevend tablet met uitzicht op de patio maken de kinderen graag hun huiswerk.

Lichtinval

eetkamer</p>
<p>[imageid:1464216;width:640;height:;align:leftbadkamer”/></p>
<p>Rond de tafel van de eetkamer staan een paar echte designklassiekers. Ze baden in het licht dat door de grote ramen rondom rond de ruimte binnenvalt. Ook de badkamer krijgt veel lichtinval en groene accenten door het uitzicht op de patio.</p>
<h4>
	Lees ook:</h4>
<ul>
<li>
		<a href=Het moderne appartement aan zee

  • Oase van groen in de Brusselse binnenstad

    Partner Content

    Gesponsorde content