Als je beschikt over: een goed gevuld spaarvarken, een hart voor historische architectuur en een grote drang naar privacy, dan is de mansion van Ellen DeGeneres in Beverly Hills vàst iets voor jou.

Skouras Residence met een geschiedenis

De Skouras Residence, zo heet haar stulp die te koop staat, heeft een oppervlakte van maar liefst 748 vierkante meter en is gelegen op 924 N. Hillcrest Rd. De populaire tv-host en stand-upcomédienne woonde er van 2012 tot 2014.

Celebrity architect Hal Leavitt (die ook de villa’s van Dean Martin en Steven Spielberg ontwierp) bouwde de riante woonst in 1956 voor Diane en Charles Skouras Jr., die beiden eigenaar waren van een grote cinema groep. Het bleef in de familie tot het in 2002 verkocht werd aan interieurdesigner Kelly Wearstler en haar man, die het renoveerden en in 2006 verkochten aan Hollywood producer Robert Cort. Hij verpatste het op zijn beurt aan DeGeneres en Portia de Rossi in 2012, volgens de New York Post voor zo’n 14.110.000 euro.

748 vierkante meter aan luxe

Het huis telt 5 slaapkamers en is met zijn dikke laag groen en hoge poorten goed beschermd tegen paparazzi. Grote ramen zorgen voor een duizelingwekkend uitzicht over de stad en de eetkamer komt uit op een terras en zwembad met lounge area.

Naast een giga-keuken uit roestvrij staal, heeft de villa ook een muziekkamer, bibliotheek, bar en game ruimte.

Eén van de slaapkamers werd omgebouwd tot fitnessruimte en de master badkamer heeft twee grote badkuipen.

Voor de liefhebbers: deze mansion staat op de markt aan € 27.358.949. Nu ja, misschien kan je nog afpingelen ;-).

Foto’s: Simon Berlyn

Binnenkijken bij celebs

SOURCE: ELLE Decor US