De leukste webshops voor je herfstinterieur

Het is helemaal herfst en dat vraagt volgens ons om een seizoens-make-over van je interieur. Ben je nog op zoek naar originele, warme herfstaccessoires? Dan vind je in deze deco webshops vast en zeker je gading.

De webshop: MisterDesign

Misterdesign

Daarom bezoeken: Van meubels tot verlichting en woonaccessoires, bij MisterDesign koop je een volledige look met must-have items uit binnen- en buitenland. Nog niet helemaal zeker van de mise-en-scene? Laat je dan inspireren door de pro’s van het interieuradvies of het mooie MisterDesign inspiratieboek.

De webshop: Finnish Design Shop

Finnish design shop

Daarom bezoeken: Sinds jaar en dag zijn Hay en Fern Living de vaste interieurwaarden van menig Scandinavië-fanaat. Echte liefhebbers moeten hun hartje echter eens ophalen bij het online walhalla Finnish Design Shop. Dankzij merken als Marimekko, Artek, Muuto en Secto Design krijgt ook je herfstinterieur die strakke, maar warme Scandinavian look.

De webshop: Triitme

triitme

Daarom bezoeken: Interieurjunkies met een hoge dosis stressbestendigheid moeten zeker een keertje naar Triitme surfen. Op dit online designplatform speelt een tikkende klok namelijk de hoofdrol. Het aanbod aan interieurobjecten wordt elke dag vernieuwd, terwijl een klokje toont hoe lang jouw droomstuk nog op de site zal staan. Niet te lang twijfelen, gewoon doen.

De webshop: My ex boyfriend

My ex boyfriend

Daarom bezoeken: Vintage-lovers, verenig u. Toen het appartement van een leuk Brussels koppel te klein werd, besloot het tweetal haar vintage-finds te delen met retro-liefhebbers op het net. Van oldskool meubels tot schattige accessoires, op My Ex-Botfriend is het altijd Vintage ‘o Clock.

Lees ook:

Vijf bestemmingen om te genieten van de herfst

De kleur voor de herfst: marsala!

6 x koperen accessoires voor je interieur

Partner Content

Gesponsorde content