Advertorial

Getest en helemaal goedgekeurd: DE NIEUWSTE PHILIPS PERFECTCARE 9000 SERIES STOOMGENERATOR

Advertorial

Dat strijken niet saai en tijdrovend moet zijn, is hierbij bewezen! De testpersonen die de nieuwste Philips PerfectCare 9000 Series getest hebben zijn unaniem: deze high-tech stoomgenerator met ingebouwde camera maakt op een supersnelle manier komaf met die berg strijk en zorgt keer op keer voor perfecte resultaten.

Supersnel én efficiënt strijken

“Al mijn verwachtingen zijn overtroffen.”

Strijken is tijdrovend en je moet de focus er goed bijhouden? Dat het anders kan, bewijst de PerfectCare 9000 Series van Philips. Het is de allereerste stoomgenerator die beschikt over weefseldetectietechnologie. Je kan dus zijde, katoen, linnen, jeans en wol meteen na elkaar strijken. Zonder te sorteren, zonder de temperatuur te regelen en zonder te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is. Dat alles dankzij de hulp van een ingebouwde camera en artificiële intelligentie. Omdat de stoomgenerator weet wat je aan het strijken bent, hoef jij dus nooit meer strijkstress te hebben. Op die manier verloopt het strijken niet alleen sneller maar ook veel aangenamer. Dat deze super stoomgenerator alle verwachtingen overtroffen heeft, bewijzen de enthousiaste reacties van het Feeling testpanel!

Enthousiaste reacties*:

Cijfers*:

Meningen*:

  • alle stoffen kunnen zonder problemen na elkaar gestreken worden
  • garandeert keer op keer een perfect strijkresultaat
  • strijken gaat heel wat sneller en wordt een plezier

De top troeven van Philips PerfectCare 9000 Series op een rijtje:

  • ActiveSense weefseldetectietechnologie: herkent de stof dankzij de ingebouwde camera en artificiële intelligentie en past alle instellingen automatisch aan zodat de kans op schroeiplekken onbestaand is.
  • Uiterst krachtige stoom: verwijdert moeiteloos hardnekkige kreuken uit de dikste stoffen.
  • Afneembaar waterreservoir van 1,8 liter: het grote waterreservoir is goed voor 2uur ononderbroken gebruik.
  • SteamGlide Elite-zoolplaat: biedt ultieme glijprestaties en maximale krasbestendigheid
  • Lichtgewicht strijkijzer: glijdt moeiteloos over je kledingstukken, vermindert de druk op je pols en kan ook gebruikt worden om gordijnen en hangende kleding verticaal te stomen.

*Resultaten gebaseerd op een online onderzoek, uitgevoerd bij 10 testers gedurende 2 weken

Ontdek meer over de PerfectCare 9000 Series op Philips.be