Het nazomernummer van Feeling Wonen is er!

Ons nazomernummer ligt te blinken in de winkel. Lees verder om te ontdekken hoe we die zomerse sfeer de volgende twee maanden toch nog proberen vast te houden en een zachte overgang naar de herfst voorbereiden.

Mooie interieurs in binnen- en buitenland

We serveren jullie 9 prachtige interieurs, waaronder twee in het buitenland, een uniek luxe-appartement met 3 slaapkamers in Parijs en het eigenzinnige decor van ontwerpster Elena Salmistraro in Milaan die zich graag laat inspireren door oude films en kunst. In eigen land hoppen we van een co-housing-project in Vorst over een oude school in Gent naar een mooi staaltje geometrie in Londerzeel.

Brussel bruist!

In september danst de hoofdstad op het ritme van design. Wij gingen er 3 mooie woonreportages maken en namen het uitgebreid programma van Design September alvast onder de loep. Laat je bij het uitstippelen van je eigen parcours door Brussel inspireren door onze favorieten. Ps: we geven een V.I.P arrangement weg voor Design September. 

Terug naar school/werk

Wij gaan na de vakantie voor een zachte overgang naar het normale school- en werkleven. Daarom kozen we voor een mooie selectie bureautjes die het thuiswerken of huiswerken toch wat aangenamer maken. Verder focussen we op de nieuwste trends in de badkamer (18!) en mooi beddengoed voor bij weg te dromen.

Win een dressing op maat t.w.v. € 7.500

Altijd al gedroomd van een ruime en trendy dressing op maat? Dan is het nu de moment om in actie te komen. Feeling Wonen en Camber willen je droom waarmaken. Lees in ons magazine wat je precies moet doen om deel te nemen aan deze wedstrijd.

De nieuwe Feeling Wonen ligt vanaf 19 augustus in de winkel

Partner Content

Gesponsorde content