Hoe deelnemen aan de slaapkamerwedstrijd?

 
– Stuur ons een motivatiebrief, foto’s en een plan van je huidige slaapkamer en een plan, maquette of 3D-ontwerp van je droomslaapkamer. Voeg er een geïllustreerde lijst aan toe met daarop alle gewenste meubels en accessoires van Ikea en de Levis-kleuren die je graag in je slaapkamer zou zien. Laat je daarbij inspireren door de websites www.ikea.be en www.levis.info.  
 
– Lees aandachtig het algemeen wedstrijdreglement op www.feeling.be/info/wedstrijdreglement en sluit je motivatiebrief af met de volgende zin: “Ja, ik heb het wedstrijdreglement gelezen en goedgekeurd.”
 
 – Stuur je volledig dossier voor 25/2/2015 middernacht naar slaapkamers@feelingwonen.be 
of per post naar Feeling Wonen – Wedstrijd Slaapkamers – Sanoma Media Belgium, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.
 
Belangrijk! Hou rekening met de volgende zaken: 
 
De slaapkamer moet een oppervlakte van minstens 12m2 hebben. 
 
De ruimte moet leeg en schoon zijn voor de herinrichting van de ruimte. Muren en plafonds moeten in goede staat zijn en klaar om geschilderd te worden; d.w.z. droog, glad, proper, stof- en vetvrij gemaakt. Oud, bestaand behang en lijmplekken moeten volledig verwijderd zijn. Gaten en/of scheuren op de muur zijn gedicht met een vulmiddel en gladgeschuurd. Hout (o.m. deuren en kozijnen) moeten afgeschuurd worden en verfklaar zijn. De lichtpunten en de elektriciteitskabels moeten in orde zijn. De vloer moet in goede staat zijn. Alle eventuele aanpassingen gebeuren op kosten van de winnaar.
 
Prijzen zijn niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura noch overdraagbaar aan derden en kunnen niet omgeruild worden tegen hun waarde in geld. De gewonnen bedragen zijn maximum bedragen. Wanneer de winnaar onder dit bedrag blijft, wordt het verschil niet uitbetaald. Indien de winnaar het gewonnen bedrag overschrijdt, dient deze zelf in te staan voor de kosten bij de desbetreffende partner.
 
Er is geen communicatie mogelijk tussen Feeling Wonen/Gael Maison en de deelnemers tijdens of na de wedstrijd.
 
De jury bestaat uit één lid van de redactie van Feeling Wonen/Gael Maison, en minstens één vertegenwoordiger van de partners. De jury kiest een winnaar uit drie genomineerden, gerangschikt van 1 tot 3. Nummer 1 wordt winnaar nadat de jury een bezoek heeft gebracht aan zijn/haar slaapkamer en er wordt vastgesteld dat de ruimte inderdaad aan alle vereisten beantwoordt. Indien dit niet het geval is, gaat de prijs naar genomineerde nr. 2 of, desgevallend, naar genomineerde nr. 3, volgens dezelfde voorwaarden.
 
De winnaar moet zich kunnen vrijmaken tussen 2/3 en 13/3 voor een bezoek aan zijn/haar slaapkamer, een shoppingdag bij Ikea, het verven en installeren van de slaapkamer en het fotograferen ervan. 
 
Het winnend ontwerp wordt gefotografeerd (met portret en namen van de winnaars) en verschijnt in een uitgebreide Voor&Na in het april-meinummer van Feeling Wonen/Gael Maison en, desgevallend, op hun websites en die van de partners.

Partner Content

Gesponsorde content