Hoe deelnemen aan onze keukenwedstrijd?

– Stuur ons een motivatiebrief, foto’s en plan van je huidige keuken en een plan of maquette van je droomkeuken. Voeg een geïllustreerde en gedetailleerde wenslijst toe met de juiste vermelding van alle onderdelen van je favoriete Kvik keuken, elektro van Smeg, meubels van Hay en kleuren van Colora. Laat je daarbij inspireren door de websites www.kvik.be, www.smeg.be, www.colora.be en www.hay.dk. Nog meer inspiratie vind je in het keukendossier van ons gloednieuw nummer.

– Lees aandachtig het algemeen wedstrijdreglement op www.feeling.be/info/wedstrijdreglement en sluit je motivatiebrief af met de volgende zin: “Ja, ik heb het wedstrijdreglement gelezen en goedgekeurd.”

– Stuur je volledige dossier voor 1/4/2015 middernacht naar keukens@feelingwonen.be of per post naar Feeling Wonen – Wedstrijd Keukens – Sanoma Media Belgium, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

– Belangrijk! Hou rekening met de volgende zaken:

·      De keuken moet een oppervlakte van minstens 16 m2 hebben.

·      De ruimte moet  leeg en schoon zijn voor de herinrichting van de ruimte. Muren en plafonds moeten in goede staat zijn en klaar om geschilderd te worden; d.w.z. droog, glad, proper, stof- en vetvrij gemaakt. Oud, bestaand behang en lijmplekken moeten volledig verwijderd zijn. Gaten en/of scheuren op de muur zijn gedicht met een vulmiddel en gladgeschuurd. Hout (o.m. deuren en kozijnen) moeten afgeschuurd worden en verfklaar zijn. Alle voorzieningen voor elektriciteit, water en gas moeten voorbereid worden in lijn met het technisch plan. De vloer moet in goede staat zijn. Alle eventuele aanpassingen gebeuren op kosten van de winnaar.

·      Prijzen zijn niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura noch overdraagbaar aan derden en kunnen niet omgeruild worden tegen hun waarde in geld. De gewonnen bedragen zijn maximum bedragen. Wanneer de winnaar onder dit bedrag blijft, wordt het verschil niet uitbetaald. Indien de winnaar het gewonnen bedrag overschrijdt, dient deze zelf in te staan voor de kosten bij de desbetreffende partner.

·      Er is geen communicatie mogelijk tussen Feeling Wonen/Gael Maison en de deelnemers tijdens of na de wedstrijd.

·      De jury bestaat uit één lid van de redactie van Feeling Wonen/Gael Maison, en minstens twee vertegenwoordigers van de partners. De jury kiest een winnaar uit drie genomineerden, gerangschikt van 1 tot 3. Nummer 1 wordt winnaar nadat de jury een bezoek heeft gebracht aan zijn/haar keuken en er wordt vastgesteld dat de ruimte inderdaad aan alle vereisten beantwoordt. Indien dit niet het geval is, gaat de prijs naar genomineerde nr. 2 of, desgevallend, naar genomineerde nr. 3, volgens dezelfde voorwaarden.

·      Het winnend ontwerp wordt gefotografeerd (met portret en namen van de winnaars) en verschijnt in een uitgebreide Voor&Na in het oktober-novembernummer van Feeling Wonen/Gael Maison en, desgevallend, op hun websites, customer magazines  en nieuwsbrieven en die van hun partners.

Partner Content

Gesponsorde content