Kom van 2 tot 5 december huis- en tuininspiratie opdoen tijdens Countryside Gent

Countryside in Gent is dé happening voor wie het zowel binnen als buiten graag gezellig maakt, en voor levensgenieters tout court. Het lifestyle-evenement biedt immers niet alleen inspiratie voor je interieur en je tuin, maar ook op vlak van reizen, lekker eten en ontspanning.

Zin in nog meer deco-inspiratie voor de feestdagen? Klik hier!

Van 2 tot en met 5 december kun je in Flanders Expo in Gent bij niet minder dan 200 exposanten terecht voor workshops, tastings, lezingen en animatie rond de volgende thema’s:

  • Home & Deco
  • Outdoor
  • Arts & Crafts
  • Food & BBQ
  • Travelling
  • Shopping
  • Handmade in Belgium
  • Health & Beauty

Nieuw dit jaar is de Christmas Village. Hier vind je de origineelste cadeautjes en de leukste interieuraccessoires om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen.

Tijdens Countryside is er vier dagen lang de hele dag door vanalles te doen, maar vrijdagavond is extra speciaal: dan is het VIP-avond. Er wordt live muziek gespeeld, de vestiaire is gratis, iedereen krijgt een lekker glas cava aangeboden en er zijn gratis optredens van Echo Park en Sandra Kim.

Feeling zal er trouwens ook zijn: 3 december om 19u, en 4 december om 13u vertellen onze chef lifestyle Nathalie Balsing en designjournalist An Bogaerts wat de laatste trends in kerstdecoratie zijn. Welke kerstboom is de meest duurzame keuze? Wat zijn stijlvolle alternatieven? En welke trends spotte An dit najaar op de ‘christmasshoppingbestemming’ bij uitstek: Londen? Je hoort het allemaal op 3 en 4 december tijdens de Feeling Sofasessies.

Volg Feeling op 1, 2 en 3 december op Instagram tijdens 3 Days of Design

De feestdagen zijn in zicht, en ook al is het het nog onzeker hoe we die precies gaan vieren, één ding is zeker: extra gezelligheid in huis kan nooit kwaad. Daarom staan bij ons de eerste drie dagen van december volledig in het teken van extra sfeer brengen in huis: Volg op 1, 2 en 3 december de Stories van onze instagramaccount (@feelingmagazine). Die dagen gaat chef lifestyle Nathalie Balsing op zoek naar de mooiste sfeerbrengers voor in huis, kerstcadeau’s voor designliefhebbers, vraagt ze aan inspirerende mensen hoe ze hun tafel dekken wanneer ze gasten ontvangen, en nog veel meer!

Meer lezen over sfeervol wonen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content