Met de nieuwe Feeling Wonen in vakantiestemming!

Met in ons zomernummer van 2015 115 pagina's inspirerende interieurs, met mooie zomer- en vakantiehuizen in binnen- en buitenland, de nieuwste lichting buitenverlichting, de trends die we meebrachten uit Milaan en een brede waaier tuinkamers, van overdekt terras tot minihuis.

Zomerhuizen van de Belgische tot de Griekse kust

Feeling Wonen is dit nummer helemaal in vakantiestemming. We kijken binnen in zomerhuizen, aan de Belgische kust en in het binnenland, maar ook op de Balearen, in Saint-Tropez en op de verborgen Griekse parel Paros. We lezen om te te reizen!

Cahier 'Outdoor'

Ook het cahier van deze maand wijst richting buiten. Met 3 zeer diverse tuinen in eigen land, de tuinverlichtingtrends van 2015 en een mini-dossier over tuinkamers. Ook om van te smullen: ons mooi gedekte buitentafels met het prachtigste servies.  

Naar het zuiden via Lyon of Zürich

Voor wie de jaarlijkse trip naar het zuiden onderneemt, hebben we een tussenstop voorzien. De Franse stad Lyon is meer dan een culinaire poort naar het zuiden, het is ook een echte aanrader voor design- en interieurfanaten. En geef toe, Zürich is te lang onbelicht en onbemind gebleven. Daar brengen wij verandering in met een mooi stadsparcours.  

Deze Feeling Wonen ligt tot 18 augustus in je krantenwinkel.

Partner Content

Gesponsorde content