Met het nieuwe bedlinnen van Sleepy de wereld rond

Droom je ook wel eens van verre reizen en aventuurlijke tochten? Letterlijk dan. Met het nieuwe bedlinnen van Sleepy reis je al slapend de wereld rond.

Slaapspecialist Sleepy doet je dit najaar letterlijk dromen van vervlogen tijden en verre bestemmingen. De nostalgische 'Destinations' herfstcollectie brengt je met zijn artisanaal borduurwerk, art deco prints, geometrische of patchworkmotieven telkens in een andere sfeer.

De wereld in je bed

Het patchworkmotief op de flanellen dekbedovertrek 'Destination Reykjavik' met een print van artisanaal breiwerk  voelt warm en zacht aan. Het petrolblauw met de vele kleuraccenten kan je makkelijk combineren met diverse effen kussens of plaids.

Het beige katoensatijn met de gestileerde lelies en de trompe l'oeil effecten in ecru van 'Destination Deauville' doet denken aan de luxe van de hotelsuites in de mondaine badstad tijdens de Belle Epoque. Een bruine plaid in nepbont maakt het plaatje compleet.

Een spel van golvende lijnen in alle tinten tussen roze en donkerrood gecombineerd met wit, 'Destination New York'  gaat terug op het interbellum met zijn glitter en glamour, maar ook op de het gestileerde van de art deco. 

Zigzag strepen in de trendkleuren van het moment of het driedimensionele effect van de zwart-wit-grijs print? Koel design of abstracte kunst in je slaapkamer? Met 'Destination Barcelona' heb je ze allebei.

www.sleepy.be

Partner Content

Gesponsorde content