Ontdek de textielcollectie van Ikea op een actieve manier

Het Ikea Pop-up Expo Atelier nodigt het grote publiek uit om zelf te komen ervaren wat je met textiel in huis kan doen. Stoffen in diverse kleuren, patronen en texturen geven je huis warmte, kleur en sfeer. De naaimachine staat al klaar.

Is een wandeling door een Ikea al een echte woonervaringstrip, dan heeft de Zweedse woongigant nu een nieuw initiatief om haar klanten onder te dompelen in de wereld van textiel. In Zweedse interieurs spelen kleurige plaids, vrolijke kussens en vloerkleden immers een belangrijke rol. 

Die kennis over stoffen en textielaccenten wil het woonwarenhuis nu delen via het Ikea Pop-up Expo Atelier. Ben je op zoek naar tips voor enkele kleuraccenten of wil je een  stoffen make-over? Beperk je je tot enkele zelfgemaakte kussens of ga je voor de volledige herstoffering van je oude sofa? Het atelier is niet alleen een bron van inspiratie, je kan er ook aan zelf aan de slag met een naaimachine, materialen en patronen.

Het tijdelijke Ikea atelier bevindt zich op de Waterloolaan 8 in Brussel en is nog tot 20 oktober open, van 11u tot 18u. Op vrijdag 12 oktober is er een nocture in het kader van het Parcours Modo Brussels tot 22u. Zondag 14 oktober gesloten.

Info: www.ikea.be/textile

kdr

Partner Content

Gesponsorde content