Als je NU een abonnement neemt op jouw favoriete maandblad, krijg je niet enkel een maandelijkse portie beauty, mode, lifestyle en sterke reportages cadeau, maar ook een Co Happiness juweel van het Belgisch label I.Ma.Gi.N. Jewels. Haast je!

Jouw voordelen als Feeling-abonnee

  1. Je favoriete magazine in je bus of bij jouw winkelpunt naar keuze.
  2. Vier keer per jaar het luxe magazine Feeling GOLD volledig gratis!
  3. Jouw Feeling digitaal via de MagStore-app.
  4. Je ontvangt het Co Happiness juweel t.w.v. € 56. Ontworpen door de designers en gemstones experten van het Belgische label I.Ma.Gi.N. Jewels.

Ontvang nog tot 1 mei 2018 bij jouw Feeling-abonnement een massief zilveren kettinkje met zorgvuldig geselecteerde steentjes en leuke quote. Draag stoer bij je oversized T-shirt of op een elegant zomerjurkje. Moét je gewoon hebben!

Meer over I.Ma.Gi.N. Jewels

Margaux Spruyt en Gilles Van Gestel zijn hét designerkoppel achter I.Ma.Gi.N. Jewels: een mooi, 100% Belgisch sieraden merk waar zilver, verguld goud en edelstenen de boventoon voeren. Margaux begon initieel met de studie psychologie maar schoof al snel de boeken aan de kant. Gedurende drie jaar vertoefde ze in Italië om daar de stiel van goudsmid te leren en haar te specialiseren in juwelen. De familie van Gilles, haar partner, zit al jaren in de diamantsector en hijzelf verdiepte zich voornamelijk in het slepen van stenen. Sounds like a perfect match! Want deze goudsmid en diamantslijper sloegen de handen in elkaar en zo ontstond I.Ma.Gi.N. Jewels. Op dit moment hebben ze 7 winkels: in Brussel, Gent, Knokke, Luik, Hasselt en Antwerpen en uiteraard hebben ze ook een online e-shop.

Via deze link kan je jouw Feeling én gratis juweeltje bestellen voor amper € 5 per maand (actie geldig tot en met 1 mei).